AMALIE GRØN

Jeg er lige flyttet hjemmefra for første gang fra Fredericia, hvor jeg har boet hele mit liv. Til at starte med har jeg boet hos Signe, men skal nu snart til at have min egen lejlighed i Viborg. Jeg har glædet mig rigtig meget til at have håndbolden tæt på, og ikke bruge flere timer på transport hver dag, som jeg har gjort de sidste 6 år, hvor jeg har boet i Fredericia og spillet håndbold i Skanderborg.

I sommeren 2015 blev jeg student fra Fredericia Gymnasium, hvorefter jeg havde mit første sabbatår, hvor jeg arbejdede som lærervikar på forskellige skoler i Fredericia. I forbindelse med, at jeg er startet i Viborg HK, har jeg valgt at tage yderligere et sabbatår, da jeg gerne vil bruge noget tid på at lære byen, klubben og alle personer omkring mig godt at kende. Planen er, at jeg gerne vil starte på sygeplejestudiet i Viborg til næste sommer.

En stor del af min tid går selvfølgelig med håndbold, og jeg skal også til at hjælpe lidt til omkring U14 pigerne i Viborg. Når weekenden er fri, så tager jeg hellere end gerne et smut hjem til Fredericia og hygger med min familie og veninder.

  • Fødselsdag

    30. oktober 1996

  • Position

    Venstre fløj

Vi fylder hallen!

Så røg neglene! Av, for en gyser vi var vidne til i anden kvartfinale…

Instagram