Nationalitet:   Danmark
Fødselsdag: 25. april 1954
Position: Holdleder
Trøjenummer: C

Fire hurtige:

Lidt om mig: Denne sæson (2017/18) er min 18. sæson som holdleder i Viborg HK. Jeg er født og opvokset i byen, og kunne ikke forestille mig at flytte herfra, da jeg elsker Viborg og har min familie tæt på.

Hvordan slapper du af? Åh, jamen jeg slapper af når jeg er sammen med min familie. Så vidt muligt har jeg en ugentlig mormor dag eller farmor dag, hvor jeg er sammen med mine børnebørn. Det giver mig stor glæde at følge deres opvækst så tæt. Jeg er ikke så god til at sidde stille for længe ad gangen, så hvis ikke vi har kampe, har jeg gang i noget andet. 

Hvad er det vildeste du har oplevet som holdleder? Jeg har haft mange fantastiske oplevelser, men den første Champions League titel var noget helt særligt. Jeg husker tydeligt den følelse der var, da vi vandt, og hvordan alle bare var så glade. Det glemmer jeg aldrig. Men der er simpelthen så mange fantastiske oplevelser at se tilbage på, så der skal meget tid til at beskrive dem alle. 

Sjov fact om mig: Jeg er med i en strikkeklub, hvor det eneste vi stort set ikke gør er at strikke. Strikkeklubben består af tidligere holdkammerater fra da jeg selv spillede håndbold i Viborg HK. Godt nok startede vi ud som en reel strikkeklub, men med tiden er det blevet til en hyggegruppe, hvor vi mødes over noget lækkert mad og vin.