Nationalitet:   Danmark
Kælenavn: Anso
Fødselsdag: 30. december 1998
Position: Højre fløj
Trøjenummer: 62
Yndlingssang: ?
Tidligere klubber: Spentrup IF, Hornbæk SF og Randers HK

Fem hurtige:

Lidt om mig: Jeg er vokset op i Spentrup ved Randers, hvor jeg stadig bor sammen med mine forældre og to søstre. Min storsøster hedder Nicoline, og min lillesøster hedder Frederikke, og de er henholdsvis 20 og 14 år gammel. Jeg startede til håndbold, da min mor var træner for min storesøsters hold, og jeg var derfor altid med i hallen. Jeg er denne sommer blevet student og holder lige nu et sabbatår inden, jeg igen skal studere.

Drømmerejsen går til? Hawaii eller Maldiverne, fordi jeg altid har drømt om at opleve et sådan ferieparadis med lækre strande og godt vejr.

Det vildeste jeg nogensinde har oplevet er? Håndboldmæssigt har det været nogle fantastiske oplevelser at vinde medaljer med ungdomslandsholdet. Derudover har jeg også tidligere sprunget fra klipper, hvilket også er en vild oplevelse grundet den helt specielle følelse, man får i kroppen.

Har du nogle ritualer før kamp/ træning? Ja, jeg tager altid højre sko på før venstre og spiller med det samme hårelastik. Mit røde hårelastik, har jeg altid i håret til træning og til kamp. Det har jeg haft siden jeg var U14 spiller J

Livret? Skinkestang, tærte eller mad på grill.