Nationalitet:   Danmark
Kælenavn:  
Fødselsdag: 26. maj 1998
Position: Venstre back
Trøjenummer: 44
Yndlingssang:  
Tidligere klubber: Løgstrup Gymnastik og Idrætsforening (LG&IF)

Syv hurtige:

Hvornår kom du til Viborg HK? Jeg kom til Viborg HK i 2013, hvor jeg startede på mit sidste år som u14.

Lidt om mig: Jeg er født i Viborg og boede der til jeg var tre år, hvorefter vi flyttede til en lille landsby 10 km uden for Viborg, som hedder Kølsen. Det er en hyggelig lille by og jeg nyder meget den ro der er her ude på landet, når man kommer hjem efter en lang dag inde i byen. Jeg bor hjemme sammen med mine forældre og 2 mindre søskende (Marie og Agnes), og min ældste søster bor i København. Så vi er fire piger i min familie, hvilket også var grunden til at vi har vores hanhund Loui. Jeg startede med at spille håndbold fordi min storesøster spillede det. Jeg synes det var sejt, så selvfølgelig skulle jeg også starte.

Drømmerejsen går til… Nogle varme øde øer. Har ikke lige en specifik destination. Jeg vil bare gerne et sted hen, hvor man kan dykke ved koralrev og opleve en masse dyr. Der må også gerne være mulighed for selv at tage på opdagelse.

Hvad er det vildeste du nogen sinde har gjort/oplevet? En af de vildeste ting jeg har oplevet, var da eg var på studietur i New York med min gymnasieklasse. Vi tog op i Empire State Building kl. 2 om natten, så der var ingen mennesker, skyfri himmel med måne og stjerner og ellers bare en helt vildt fantastisk udsigt over hele Manhattan. New York er bare en vild by at opleve, så at se den fra oven med bl.a. lys fra Times Square og alle vejsystemerne var vildt. Det er et syn som jeg aldrig vil glemme og (måske) heller ikke vil komme til at opleve igen. 

Har du nogle ritualer før kamp/ træning? Jeg binder oftest mine håndboldsko to gange inden kamp.

Livret? Det må nok være burger J

Sjov fact om mig: Sure kastanjer har været mit yndlingsslik virkelig længe, og jeg kan stadig tage i biografen og blande en slikpose kun med sure kastanjer. Får dem endda til tider i fødselsdagsgave og bliver aldrig træt af dem. :P