Nationalitet:   Danmark
Kælenavn: Nips
Fødselsdag: 30. oktober 1996
Position: Venstre fløj
Trøjenummer: 14
Yndlingssang: ?
Tidligere klubber: Trelde IK, Fredericia HK, Skanderborg


Seks hurtige:

Lidt om mig? Jeg kom til Viborg i 2016. Jeg kommer fra en lille by, der hedder Trelde, som ligger lidt nord for Fredericia. Der er jeg vokset op sammen med mine forældre, lillebror og storesøster. I sommeren 2016 flyttede jeg til Viborg. Allerede som helt lille blev jeg slæbt med i hallen, da min mor spillede håndbold. Derfor var det også helt naturligt, at jeg selv startede med at spille, så snart jeg var gammel nok til det. 

Drømmerejsen går til? 
Jeg har altid godt kunne tænke mig at komme til Thailand på ferie. Det skyldes primært den eksotiske natur og meget anderledes kultur. De to ting kombineret med, at det selvfølgelig er dejlig varmt og da højsæsonen er i vinterhalvåret, så er det en oplagt mulighed til at erstatte et par uger af den danske vinter med sol og sommer. 

Hvad er det vildeste du nogen sinde har gjort/ oplevet? Det må være VM-guldet i Moskva med U20-landsholdet sidste sommer. Det var en helt fantastisk oplevelse at få titlen som verdensmester i landsholdstrøjen. Derudover var oprykningen til ligaen med Skanderborg Håndbold også noget helt specielt. Det var anderledes end VM-titlen, da det her var en præstation over hele sæsonen og ingen havde regnet med, at det var os der lå helt i toppen, da den sidste kamp var spillet i turneringen.

Har du nogle ritualer før kamp/ træning? Jeg har ingen specielle ritualer til hverken kamp eller træning. På kampdage plejer jeg at gå en tur, se lidt video og ellers bare sørge for at forberede mig ordentligt ved at få hvilet og spist noget godt mad.

 Livret? Der er mange gode muligheder, men favoritten må nok være at komme hjem til min fars hjemmelavede pizza.

Sjov fact om mig: Jeg var ret umulig da jeg var helt lille. Faktisk var jeg så forfærdelig, at mine forældre kaldte mig for pulverheks.