Nationalitet:   Sverige
Kælenavn:  
Fødselsdag: 10. juli 1993
Position: Playmaker
Trøjenummer: 8
Yndlingssang:  
Tidligere klubber: Skuru IK

Seks hurtige:

Lidt om mig: Jeg kom til Viborg HK til sæsonen 2016/2017 og er faldet rigtig godt til. Jeg er vokset op i Nacka lidt udenfor Stockholm sammen med mine to ældre brødre Måns og Petter og min mor og far. Vi boede i et stort hus med to hunde og en kæmpe have, hvor vi spillede håndbold, legede og hoppede trampolin sammen. Jeg startede med at spille håndbold fordi mine to søskende spillede og jeg var altid med i hallen når de trænede og spillede kamp. Jeg har altid elsket at spille håndbold og gik på håndboldgymnasium i Stockholm og har også arbejdet en del som håndboldstræner i Sverige.

Drømmerejsen går til? Rom. Jeg rejser gerne på weekendophold og vil gerne rejse til Rom. Jeg er uddannet i historie og er meget interesseret i historie generelt. Jeg vil gerne besøge alle de fantastiske bygninger og pladser der findes i Rom og spise al den gode mad de har.

Hvad er det vildeste du nogen sinde har oplevet? Jeg synes OL i Rio De Janeiro er det vildeste jeg har oplevet. Det var en helt sindsyg følelse første gang vi gik ind i byen. Jeg førstår virkelig godt hvorfor alle eliteidrætsfolks drøm er at komme til OL. Jeg vil gøre alt for at prøve det igen. 

Har du nogle ritualer før kamp/ træning? Jeg bruger rigtig meget tid til og varme op. Jeg cykler, laver forskellige øvelser og elastikker. Jeg kan også lide at have det rigtig sjovt før kamp og danse i omklædningsrummet. Men når jeg er inde på banen er der fuld fokus på kamp og gerne med lidt ekstra fight.

Livret? Jeg elsker at spise lækker morgenmad. Gerne bananpandekager, avocadotoasts og smoothie. Synes altid det er bedre, hvis du laver det selv hjemme. Og husk kaffen!

Sjov fact om mig: Jeg er vegetar. Der er mange som ikke tror, det går at være vegetar, hvis du er atlet på højt niveau, men jeg kan fortælle dig det går fint. Spørg mig, hvis du vil have lidt lækker vegetarinspiration.;)