Nationalitet:   Danmark
Kælenavn: Poulsen
Fødselsdag: 20. april 1986
Position: Målvogter
Trøjenummer: 12
Yndlingssang:  
Tidligere klubber: Vejen EH, SK Aarhus, GOG, Team Tvis Holstebro, HH90, Ejsing BK 
 

Syv hurtige:

Lidt om mig: Jeg kom til Viborg HK til sæsonen 2014/15. Jeg startede med at spille håndbold som 4 årig sammen med min storesøster Lonni. Vi kommer fra en lille by som hedder Ejsing og der gik vi til en masse aktiviteter sammen. Jeg har gået til en masse ting som barn, bl.a. ridning, fodbold, kor, dans som Hip Hop, tennis mm. Det var håndbolden som jeg syntes var sjovest og jeg havde en drøm om at blive professionel håndboldspiller uden at jeg havde den mindste anelse om, hvad det ville indebære 😊 Jeg sad klinet til skærmen når landsholdet spillede og turde ikke flytte mig hvis det gik godt for holdet, allerede dengang var jeg nok lidt overtroisk. 

Drømmerejsen går til? Jeg har aldrig haft tiden til at kunne rejse som mine veninder har gjort det. Jeg har altid skulle træne, og med deltagelse på landshold har det ikke kunne lade sig gøre. Men jeg har en drøm om at tage min familie med på en jordomrejse når jeg engang, om forhåbentligt mange år, ikke længere er aktiv håndboldspiller. Der er så mange lande og kulturer jeg gerne vil opleve og se!

Hvad er det vildeste du har oplevet? Det største er da min søn Sylvesther kom til verden! Håndboldmæssigt var det kæmpe stort at vinde bronze i 2013 til Danmark, men VM 2015 i BOXEN giver mig stadig kuldegysninger at tænke på. Jeg er meget taknemmelig og utroligt glad for at have oplevet Danmarks opbakning og den folkefest det var.

Har du nogle ritualer før kamp/ træning? Altid klappe stolperne inden kamp. Noget som jeg har gjort fra jeg var lille pige og som har fulgt mig lige siden.

Livret? Mors fiskefiletter med persillesovs og kartofler må toppe listen. 

Har du tatoveringer? Nej, jeg er nok lidt kedelig på det punkt. Det siger mig ikke noget, jeg skal ikke have noget ind i min hud 😊

Sjov fact om mig: Min store drøm som barn var en dag at spille for Viborg HK og Landsholdet. Jeg har autografkort i min mors kælder fra Susanne Wilbek, Anne Dorthe Tanderup, Anette Hoffmann og alle de store navne fra dengang. Jeg husker stadig hvor sejt det var at komme i Stadionhallen og få autografer efter en kamp, faktisk var det ret stressende, for man skulle jo nå at få så mange autografkort som muligt 😊