Nationalitet:   Danmark
Kælenavn: AG, Grete
Fødselsdag: 15. september 1983
Position: Venstre fløj
Trøjenummer: 23
Yndlingssang: Robbie Williams - Let me entertain you
Tidligere klubber: Team Tvis Holstebro, Horsens HK, Randers HK, Skive FH, Søndermarkens IK

Tre hurtige:

Lidt om mig: Jeg er Viborgenser med stort V. Jeg har altid boet i Viborg, og her har jeg hele min familie. Jeg kommer sikkert aldrig til at bo andre steder. :-) Som person er jeg lidt af en perfektionist (nogle vil sikkert sige nørd), og håndbolden er omdrejningspunkt i min hverdag. jeg ELSKER virkelig det jeg laver, og nyder hvert minut jeg får lov til det. Jeg forsøger at optimere så meget som muligt, for at kunne bidrage med alt hvad jeg har til hver eneste træning og kamp. Jeg bruger det meste af min fritid sammen med min kæreste Morten, og min dejlige familie. Jeg har 3 søskende, Karen som er 27, samt Mads og Matilde der er hhv. 12 og 10, som jeg elsker at hygge med. :-)

Udenfor håndbolden arbejder jeg med? Ved siden af håndbolden underviser jeg i engelsk og matematik på Hald Ege Efterskole, er uddannet skolelærer og synes det en fantastisk uddannelse, OG et ligeså fantastisk job (det bliver endnu bedre igen om et par år, når folkeskolereformen bliver ændret igen, fordi det går op for politikerne at det virkelig er en ommer) :-)

Sjov fact om mig: Jeg drømmer om at bo på et nedlagt landbrug. Jeg elsker roen på landet og er vokset op med hest, så det ville jeg ikke sige nej til igen at få en dag.