Nationalitet:   Danmark
Kælenavn: Hust, Haugi
Fødselsdag: 11. november 1994
Position: Venstre back
Trøjenummer: 11
Yndlingssang: ?
Tidligere klubber: Skive FH, HC Odense

Fem hurtige:

Hvad laver du i din fritid? Jeg bor i Viborg sammen med min kæreste Steffen. Min yndlings tid på dagen er, når jeg kan sidde og slappe af foran ipad'en til et afsnit af tv-serien "Modern family" sammen med Steffen. Udover det er jeg et rigtigt familie menneske og bruger meget tid sammen med min familie. Hvor aftenerne ofte går med enten bræt eller kort-spil. Desværre er vi alle ret dårlige tabere, så der ender ofte med at være lidt dårlig stemning efter.

Er du et udendørs-menneske? Jeg elsker at være ude i naturen og bruger meget af min tid på enten at cykel eller gå-ture. Derudover har jeg fået en hobby i at fodre ænder ved borgvold, jeg håber på en dag af kunne lære en af dem at lave tricks (Hvilket næsten er lykkedes).

Hvad laver du ellers derhjemme? Jeg godt lide at lave mad og bage, jeg kaster mig ofte ud i nye opskrifter og elsker at eksperimentere, hvilket ikke altid ender vellykket.


Spørgsmål? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequaaafafgg gsegsgseg.