Topform mod Randers efter pausen

Idag var der lagt op til revanchekamp, da Viborg HK og Randers HK tørnede sammen. Viborg snuppede semifinalepladsen i Santander Cuppen, men ligakampe er dog altid noget andet, og Randers HK havde på deres hjemmeside lagt op til et revanchetogt i Viborg. Det blev de ikke ene om at bestemme!

AG havde før kampen scoret på 75% af hendes straffekast, men den procentdel øgede hun, da hun efter 2 minutter gjorde det til 1-0 overfor Cecilie Greve i Randers-målet. Randers kom dog også fint fra land, og var et mulehår foran, men Viborg HK spillede hele tiden for udligningen, hvilket som regel lykkedes.

I målet viste kampens profil Rikke Poulsen stor klasse med blandet andet to straffekastredninger indledningsvis. Derfor kunne Rikke Skov igen-igen udligne, men mønstret fortsatte med en Randers-føring, da Mie Højlund efter 18 minutter scorede til 8-9, og MP blev udvist.

På 5 gyldne minutter rykkede Randers fra stillingen 8-8 til 8-12, og hos gæsterne spillede Camilla Dalby stort, imens angrebsspillet for Viborg HK i perioden haltede. Dog kom hjemmeholdet bedre med i afslutningen af halvlegen, og med 7 sekunder igen reducerede Lyksborg til pausestillingen 13-15.

I anden halvleg var det Viborg HK der noterede sig for de 2 første scoringer, og første føring siden 1-0 kom ved Line Unos stærke gennembrud til 17-16 efter 6 minutter! Selvtilliden strålede ud af hjemmeholdet, og de red videre på bølgen til både en 2, 3 og 4-måls føring ved 20-16. Forsvaret spillede på højeste niveau i sæsonen, og udeholdet scorede kun 3 gange i de første 16 minutter.

Jerndefensiven fortsatte kampen ud, og med blot 8 scoringer imod blev sejren på 29-23 mere sikker, end selv den mest optimistiske Viborgenser forud havde turde håbe på!

Se spillerstatistik her
Se kampanalyse her