Talenternes prøve imod VM-hold

Her til eftermiddag spillede ligaholdet noget uvant en tirsdag eftermiddag klokken 16:30, da det Japanske VM-hold gæstede Viborg Stadionhal. Besøget var en del af forberedelser til deres VM-slutrunde, som på lørdag begynder i Herning.

I en kamp præget af et rigtig højt tempo, viste det gæstende hold at det er den spillestil de normalt praktiserer. Hos hjemmeholdet havde en række unge talenter fra U18-holdet idag fundet vejen til startopstillingen, og det gjorde de flot. Bolden blev flyttet hurtigt rundt, og med det offensive Japanske forsvar var mulighederne der for gennembrud, samt mange stregindspil.

Spillere som Line Uno og Sarah Paulsen brillerede i bagkæden, imens spilletiden på målmandsposten blev fordelt meget ligeligt imellem Signe Brun og Benedicte Thomassen. Sidstnævnte fik sin anden optræden med ligaholdet, efter hun i efteråret også spillede med i ligakampen imod København Håndbold.

Det blev til et smalt nederlag på 26-27, og muligheden for en sidste udligning var der skam også.

I de afsluttende minutter var Viborg HK nede med 25-27, men der blev reduceret, og Japan tog time-out. Herefter blev det til en bolderobring i det viborgensiske forsvar, og med 3 sekunder tog Line Uno skuddet fra tre-meter linjen, men indersiden af stolpen var ikke med hjemmeholdet. Resultatet af kampen er dog ikke hvad der står i erindringen. Det er til gengæld de mange unge talenters fine indsats, samt at se de normale ligaspillere i aktion igen, efter at de har holdt lidt velfortjent ferie ovenpå et tætpakket kampprogram i efteråret.