Tæt kamp endte ud i nederlag

Det blev til en mareridtsstart i aftenens kamp, og allerede i det 6 minut måtte Allan Heine ty til time-out kortet bagud med 4-0. Marginaler var her gået imod udeholdet, imens det var stolpe ind for hjemmeholdet, der som forventet forsøgte at øge tempoet i kampen mest muligt.

I det efterfølgende Viborg-angreb blev bolden flyttet hurtigt rundt, og Simone Bøhme kunne for første gang juble over en viborgensisk scoring til reducering 4-1. Inden de 18 minutter var begge hold på omgangshøjde, da Kirsten Balle fik tilkæmpet et straffekast, og AG viste sig sikker til stillingen 8-8 efter 17 minutter. SK Århus forlangte en pause til at få diskuteret kampens udvikling, der tippede mere og mere udeholdets vej på dette tidspunkt.

Efter 22 minutter blev det også til den første føring til udeholdet. I kontrafasen kastede Barbi sig frygtløst igennem, men desværre blev hun efter tacklingen fra Anne Sofie Hjorth liggende, og måtte hjælpes fra banen. Tacklingen resulterede i en udvisning, men det var tydeligt at der intet forsætteligt var over den situation.

Efter at have holdt SK Århus fra scoringer de sidste 10 minutter af første halvleg, hvilket betød en fire-måls føring på 10-14 ved halv tid, så var det igen hjemmeholdet der kom bedst ud på banen med 2 reduceringer. Der blev dog hurtigt hanket op i forsvaret, hvilket genetablerede føringen på de 4 mål.

I anden halvleg var det speciel glædeligt at se Barbi tilbage på banen fra start, og det var ikke til at se hun en lille halv time forinden var hjulpet fra banen. Med fuld ballade bragede Barbi igennem SK Århus-forsvaret i kontraen til stillingen 12-16.

Intet viste sig dog at være afgjort, og med bare 10 minutter var det igen helt lige 21-21. MP fik skabt den sidste føring i kampen, da hun påtog sig ansvaret, og udstrålingen og glæden over scoringen til 21-22 var ikke til at tage fejl af!

Der var desværre ikke flere bølger der vippede skibet Viborg HK’s vej, og det blev det til et nederlag på 28-23, i en kamp hvor måldifferencen til sidst blev større end nødvendigt, da der skulle satses i håbet om at tippe kampen én sidste gang.