”Spil med hjertet”, nyt tiltag fra Viborg HK

Kære TILHÆNGER/SAMARBEJDSPARTNER

 

Vores sport handler om at vinde! Samtidig vil vi gerne underholde alle jer der støtter os i det daglige. Det gør vi når I kommer i hallen, og det er vores ambition, at det vil vi blive ved med at gøre.

Nu vil vi gerne byde på endnu mere underholdning!

Vi har derfor, i samarbejde med klubspil.dk, skabt et helt nyt og innovativt koncept, som kombinerer kendt teknologi med sportklubbers kendte farver, miljø og ånd. Vi har fået specialdesignet en spilleautomat på Klubspil.dk i højeste kvalitet og skaber derfor eksklusive rammer for underholdningstilbud til supportere som ønsker at ”spille med hjertet”.

Spilmarkedet er i eksplosiv vækst, og vi ser det som en del af den underholdningspakke vi gerne vil tilbyde. Sportklubber har igennem alle år baseret en del af sine aktiviteter på forskellige spil. Det kan være bankospil, skrabespil, julekalender osv., så vi finder det naturligt at tilbyde dette underholdningsspil.

Sidst men ikke mindst støtter Klubspil.dk vores klub med 30% af bruttospilleindtægten fra automaterne. Dette skulle gerne komme os alle til gode, da det giver os øgede muligheder for at skabe det bedste produkt.

Klubspil.dk er en gruppe tidligere eller nuværende idrætsudøvere. De har kendskab til hvordan en sportsklub fungerer, og kender derfor de udfordringer vi møder i det daglige. På det grundlag har vi fundet et samarbejde interessant.

Klubspil.dk har dansk spillelicens, og revideres løbende af Spillemyndigheden i Danmark.

Tilmeld jer på Klubspil.dk, find vores maskine, og hyg jer i vores univers. Vi opfordrer naturligvis til ansvarligt spil – men vi håber da også at I vinder den store gevinst.

 

God fornøjelse med spillet. Find Viborg HK’s automat her.

 

Med venlig hilsen

Viborg HK