Spar Nord ny hovedsponsor i Viborg HK

Viborg HK og Spar Nord har indgået en 2-årig aftale om hovedsponsorat. Hovedsponsoratet sikrer Viborg HK optimal støtte og giver samtidig Spar Nord alle forudsætninger for eksponering gennem Viborg HK’s velkendte brand.

Med Spar Nord på holdet får Viborg HK en samarbejdspartner, der arbejder ud fra det samme værdisæt som den traditionsbundne klub. Ambitiøst går begge organisationer til værks i deres arbejde. Det handler om at skabe resultater alt imens den gode oplevelse bevares for kunden.

Om samarbejdet siger Bestyrelsesformand i Viborg HK, Jørgen Hansen:

“Vi er utroligt glade for, at Spar Nord kommer med på holdet. Vi har oplevet, at Spar Nord har tænkt stort og været handlekraftige i dialogen med Viborg HK, hvilket går godt i spænd med vores ambitioner. Vi tror på et fantastisk samarbejde med Spar Nord fremadrettet til gavn for begge parter.”

Sponsoratet træder i kraft allerede d. 23.03.2017, og bliver visuelt repræsenteret bl.a. med logo på fronten af spillertrøjerne. Som en af Danmarks største banker, forankrer Spar Nord sig endegyldigt i lokalsamfundet med sponsoratet i Viborg HK.

”Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere samarbejdet med Viborg HK” – udtaler direktør i Spar Nord Viborg Charlotte Røhl og fortsætter:

”Viborg HK er en ambitiøs klub, der med det grønne hjerte har skabt glæde og begejstring – og ikke mindst stolthed – i såvel Viborg som hele Danmark igennem mange år. Klubbens evne og vilje til at skabe oplevelser og resultater for klubbens spillere og dens fans er vigtige værdier, som vi i Spar Nord Viborg ønsker at støtte op om.”

Sponsoratet har naturligvis skabt stor glæde i Viborg HK, hvor sæsonen begynder at nærme sig sin afslutning, da slutspillet banker på døren.

”Vi er naturligvis rigtig glade for, at Spar Nord vælger at blive hovedsponsor i Viborg HK. Der er ingen tvivl om, at Spar Nord er et velkendt brand i sig selv. At de vælger at blive hovedsponsor i Viborg HK ser vi som en anerkendelse af, at vi har et stærkt brand, der er interessant for lokale såvel som nationale sponsorer” siger direktør i Viborg HK, Henrik Dahl.