Sikker sejr over Skuru

I dagens kamp viste hjemmeholdet at de bestemt ikke har lagt på den lade side, imens slutrunden buldrer i de danske haller. Efter en pauseføring på 18-12 fortsatte Viborg via en solid offensiv med at trykke på, og vi skal et stykke tid tilbage, for at finde den seneste kamp hvor dagens hjemmehold har scoret 37 gange. I defensiven bød hver halvleg på 12 scoringer til Skuru, og det hvidklædte hjemmehold praktiserede en offensiv variant, som så ud til at lykkes fint.

Udover Siri og Sille der sad over, samt naturligvis de landsholdsaktuelle, så meldte stort set hele truppen sig fint ind i opgøret. Fuld spilletid til Signe Brun, Line Uno og MP fik vist både gennembrud- og skudstyrke udefra, og ligeså med for eksempel Nikoline Lundgren. Mange kunne fremhæves, men skal vi finde én kampsekvens, så spillede Sidsel Bodholt Ditte Kelså fri på fløjen med en aflevering bag om ryggen, og med en flot “kringle” passerede hun køligt den svenske keeper midtvejs i anden halvleg. En situation der fik smilene frem hos de fremmødte tilskuere.

Opgøret viser blot at træningen bestemt ikke er tilsidesat, også selvom at der netop nu ikke er så mange betydningsfulde kampe.