Sidsel tilbage i Viborg

Efter at have kigget på fløjene i de tre første kapitler, så rykker vi nu videre til bagspillerne.

Her er der ankommet 5 nye spillere op til den kommende sæson, så man kan virkelig sige, at Allan Heine har en stor opgave med at få dannet en harmonisk fordeling af spilletid til de mange nye, der alle brænder for at komme igang og vise deres værd.

Én af de nye bagspillere er højre back Sidsel Bodholt Nielsen.

Sidsel er for mange klubfolk et kendt ansigt, da hun indtil 2008 optrådte for Viborg HK’s ungdomshold. Herefter valgte 17-årige Sidsel at skifte til Skive fH, sammen med tvillingesøsteren Stine Bodholt Nielsen, og grunden til det var meget klar.

”Tilbage i 2008 var Viborg HK en storklub, og min vej til spilletid var en del sværere end det er for de unge i dag. Jeg fik en rigtig god snak med folkene oppe i Skive, og så tog jeg en beslutning om at det ville være godt for min karriere på det tidspunkt, og har ikke fortrudt det. Jeg har jo haft min søster igennem hele karrieren, og det har været dejligt at have en man kender så godt tæt på”.

Da Skive neddroslede på kvindefronten i sommers, da stod Sidsel og skulle finde nye udfordringer. Viborg HK blev hurtigt en mulig kandidat.

”Jeg ved jo hvad det er klubben står for, og med New Beginning Viborg er der kommet nogle gode folk ind i klubben. Der er nogle rigtig store traditioner og fodspor, men jeg glæder mig til at være med til at starte noget nyt”.

Her i opstarten er det desværre ikke rigtig blevet til spilletid for Sidsel, men forhåbentlig er der en lysning forude.

”Jeg er blevet opereret i knæet for en menisk- og bruskskade, men det går fremad, og jeg er begyndt at være lidt med. Til mandagens træning dækkede jeg for eksempel fløj. Jeg ved ikke hvornår jeg er klar til at være med i kamp, men det vigtigste er lige nu det ikke kommer til at gå for stærkt”.