Vigtigste information først:

Tusind tak for opbakningen til de 1947 tilskuere, der i dag var mødt op i Viborg Stadionhal og var med til at skabe en helt forrygende stemning. Bent Nyegaard sagde i går i en artikel på TV2’s hjemmeside, at Viborg Stadionhal havde været atmosfæreforladt i første kvartfinale. I dag blev dette citat gjort til skamme og alle må erkende, at Viborg Stadionhal var stemningsfyldt og engageret som var kampen en finale. En fantastisk stemning at opleve live!

Samtlige tilskuere var vidner til, at Viborg HK med en 21-20 sejr over Odense Håndbold har spillet sig i semifinalen i Primo Tours ligaen.

Kampen mod Odense Håndbold var vanen tro en meget tæt affære, hvor begge hold fulgtes ad det meste af kampen. I første halvleg var det med Odense et lille skridt foran, og de gik til pause med en et-måls føring. I Odense-målet var en velspillende Althea Rheinhart en stor grund til, at hjemmeholdet havde problemer med at omdanne gode angreb til mål. Heldigvis stod Viborg HK’s forsvar godt i den anden ende, og Odense fik derfor aldrig helt overtaget.

I anden halvleg fulgtes holdene igen ad, men nu med Viborg HK et lille skridt foran, hvilket resulterede i, at hjemmeholdet fik oparbejdet en føring på fire mål. Desværre fik Odense skabt spænding i kampen, da de lykkedes med at skabe usikkerhed i Viborg HK’s angrebsspil. Scoringerne var færre og færre, mens Odense fik ædt sig ind på føringen. Heldigvis stod forsvaret godt og tålmodigt overfor Odenses lange angreb, og når skudene kom på mål stod Mie Sørensen klar til at blokere.

Glædeligt var det også, at Line Uno igen var på banen efter at have siddet ude i 6 uger med en menisk skade. Med høj fart og masser af overblik var hun en medvirkende faktor til at få sejren i hus, og hun blev fortjent valgt til kampens profil af publikum.

Nu er semifinalen hjemme, og Nykøbing Falster venter forude.

Samtidig er vi også sikret en plads i EHF Cuppen, så vi endnu en gang skal på eventyr rundt i Europa.