Sejr i returkampen

Viborg HK skulle denne mandag aften ud på en opgave af de sværere, da Team Tvis Holstebro gæstede Stadionhallen med et 11-måls forspring i Cup Winners Cup-kvartfinaleserien.

Fra start var tændingen højere end kvaliteten i afslutningerne. 2-1 ved Rikke Skov var nok til at få Tvis-træneren til at smide et time-out-kort. Viljen blev skreget ud efter hver scoring, og hurtigt blev det +3. Rikke Poulsen vidste udmærket at et mirakel ville kræve at gardinet blev trukket ned, og det gjorde det.

Efter en pauseføring på 13-10 valgte Viborg HK efter pausen at sende Barbi frem i forsvaret, hvor hun lå og skyggede Nathalie Hagman, men på trods af flere boldtab fra TTH’erne, så skød Viborg-skytterne Silje Solberg varm i gæsternes mål.

Viborg HK måtte 12 minutter inde i anden halvleg ved stillingen 18-17 trække det grønne kort. Med 11 mål der skulle indhentes, så begyndte opgaven for avancement at se mere end almindelig svær ud. Med torsdagens vigtige ligakamp i mente mod ligeledes Team Tvis Holstebro på hjemmebane, så bliver man også bare nødt til at vælge sine kampe med omhu. Den her serie blev ikke tabt i aften.

Selvom at Viborg fik brugt hele truppen mod slutningen af kampen, så betød det ikke at sejren blev smidt på gulvet. På stregen viste Mathilde Storgaard en rigtig fin fysik overfor hendes direkte modspiller Linn Blohm, imens Signe Brun i målet fik et par gode redninger fra fløjen og stregen. Det hele endte med en sejr til hjemmeholdet på 27-25.

Med resultatet kan der nu fokuseres 100 % på Primo Tours Ligaen, kun afbrudt af den nationale pokalturnering Santander Cup. Her er der endnu meget på spil for Viborg HK, da holdet ved at gentage kampens udfald i torsdagens ligakamp imod Team Tvis Holstebro kan sikre slutspilspladsen endegyldigt. Billetter til kampen i Viborg Stadionhal kan købes her: http://goo.gl/tZODvx.