Santander Cup: ”Den får fuld gas”

 Tirsdag kl. 19.30 er der dømt pokalbrag i Santander Cup, når Randers HK hjemme tager imod Viborg HK i en af de fire knald-eller fald kvartfinaler.

Mens Randers HK topper dameligaen har hæderkronede Viborg HK fået en mere vaklende start på sæsonen. De grønblusedes, Line Uno, håber bøtten vender tirsdag aften.

 -Vi går ind til kampen med en stærk tro på, at vi kan vinde. Vi havde pointmæssigt i ligaen håbet på mere end tilfældet er, og det er ikke for meget at sige, at det har været alt for svingende. Vi kæmper hårdt til træning for at forbedre os, og vi må bare klø på. Nu har vi en chance for at booste os selv med en sejr over Randers, og det går vi benhårdt efter, for vi vil rigtig gerne nå langt i denne turnering, som vi har så stolte traditioner i, siger Line Uno.

 En af de spillere Viborg kommer til at kæmpe hårdt med er landsholdsspilleren Kathrine Heindahl, der op til denne sæson har fået en ny rolle på holdet.

 -Vi har fået en relativ god start på sæsonen. Vi har vundet over de hold, vi skal vinde over, og vi viste et højt niveau mod Team Esbjerg, hvor vi fik uafgjort. Vi har et godt fundament at spille videre på fra forrige sæson, og jeg håber, at vi kan fortsætte vores gode spil og sætte Viborg på plads. For mit eget vedkommende er jeg i denne sæson blevet to-vejs-spiller, og det er virkelig noget, der passer mig godt. Det er hårdt, og jeg løber meget mere end tidligere, men jeg nyder at være med fremme også. Forhåbentligt kan jeg bidrage lidt til scoringerne mod Viborg. Vi vil utrolig gerne slå dem, så vi kan komme et skridt nærmere den pokalfinale, klubben aldrig tidligere har været med i. Jeg kan garantere for, at den får fuld gas, siger Kathrine Heindahl.

 Kampen spilles i Arena Randers kl. 19.30 tirsdag aften. Billetter kan købes på Randers Hk’s hjemmeside eller i døren på kampdagen.