Sæsonens første nederlag

Tredje spillerunde bød på en udebanetur til Esbjerg, hvor hjemmeholdet måtte siges at indehave favoritrollen. Dette var ganske vidst en rolle der passede viborgenserne rigtig fint i Holstebro-udebanekampen, men i dag forventede man et fremadstormende Esbjerghold, ivrige efter at revanchere sidste weekends missede kvalifikationen til Champions League gruppespillet.

Viborg fik den værst tænkelige start på kamp, og efter 4:45 måtte trænerduoen Allan og Bo kalde til en lille samtale. Der var ikke blevet tacklet ordentlig igennem på Esbjergensernes skytter, og i modsatte ende blev der brændt for meget, hvilket medførte en 5-1 føring til hjemmeholdet.

Indledningsvis fulgte Esbjerg stort set halurets minuttal med hensyn til antal scoringer. Det var tydeligt at der var en plet der skulle vaskes af den røde trøje, og i det Viborg HK samtidig havde nettet fire gange på de 13 minutter, så var det først og fremmest i forsvaret der skulle fintunes, da 2. timeoutkort blev smidt på tidtagerbordet. Nu var den helt store opgave at få samlet tankerne, hvilket til dels lykkedes. Esbjergs angreb blev længere, men i udeholdets angreb blev nøglen aldrig fundet, som skulle dirke den vestjyske defensiv op.

Bagud med 17-9 ved pausen, da var muligheden for pointudbyttet naturligvis forringet væsentligt. På trods af fire hurtige reduceringer fra 24-15 til 24-19, hvilket vakte tro på egne evner, så ville Lotte Grigel det anderledes. Med 2 scoringer slukkede hun de sidste forhåbninger om et overraskende pointudbytte, og Viborg HK måtte derfor rejse hjem med et syvmåls-nederlag på 27-20.

Nederlaget giver dog blod på tanden for revanche, hvilket kan finde sted allerede på onsdag, hvor SK Århus indbyder til 4. runde i Boxer Dameligaen klokken 19:00.

Se spillerstatistik her

Se kampanalyse her