Viborg slutter lige udenfor medaljerne

Sidsel Bodholt Nielsen og Sille Thomsen så med fra bænken, da Viborg HK og Team Tvis Holstebro her til aften skulle fordele tredje- og fjerdepladsen imellem sig.

Aftenens store drama opstod efter bare gode 7 minutters spil, da Team Tvis Holstebro fik straffekast. Nathalie Hagman skule afslutte, men skuddet sad lige i hovedet på Rikke Poulsen på hjemmebane i Viborg Stadionhal, og så var der marchordre for svenskeren.

Overtallet blev desværre ikke udnyttet, og 20 sekunder efter at være blevet fuldtallige skød TTH sig i front med 3-4. Et udehold der op til aftenens kamp havde fået Jamina Roberts klar i defensiven.

Ligesom i første opgør, så var det Ann Grete Nørgaard der var det store våben for Viborg HK. En lige første halvleg bød på hele seks ud af 10 scoringer fra hende hænder, og holdene kunne gå i omklædningsrummet helt lige med stillingen 10-10.

Anden halvleg startede med noget vi desværre så lidt for ofte i de første 30 minutter. En indspilsfejl eller brændt skud blev promte straffet af en hurtig kontra sat igang af Silje Solberg, og så var der kontant afregning ved Camilla Herrem. De lette mål blev desværre ikke minimeret som håbet, og så trak udeholdet ellers fra i en kamp der afspejlede træthed ved hjemmeholdet, imens Team Tvis Holstebro red videre på deres gode stime.

Pether Krautmeyer sendte taktisk klogt sit forsvar frem i en offensiv formation, og det virkede til at tage fusen på et Viborg-hold der var ude af takt offensivt. 6 scoringer i træk blev det til for TTH, og så begyndte troen på et sensationelt comeback at sive ud i blandt et hjemmepublikum der specielt i første halvleg bidrog til en flot kulisse.

Selvom at det så ud til at blive en større afklapsning bagud med 14-21 7 minutter efter tid, så fik hjemmeholdet pyntet på stillingen til sidst. Den sidste hjemmekamp endte ud med et smalt nederlag på 22-23, og dermed kam Team Tvis Holstebro tage bronzemedaljerne med hjem efter et samlet resultat på 46-54.

Se detaljeret kamprapport her

Se kampanalyse her