Sæsonafslutning på hjemmebane

Vinter er blevet til sommer, og i aften klokken 20:30 lukkes Primo Tours Ligaen 2015/2016 ned i Viborg Stadionhal. En sæson der fra dag ét var spået svær, men som tiden skred frem, så faldt mange små sammenspil i hak. Det er indtil videre endt ud i en mulig bronzemedalje, en kvartfinale i Cup Winners Cup og ikke mindst sølv i Santander Cuppen.

”Det har været op og ned, men generelt set er jeg godt tilfreds med udbyttet, ikke mindst set i synet af der kom rigtig mange nye spillere med hver deres tilgang til hvordan man skulle angribe håndboldspillet defensivt og offensivt. Selvfølgelig vil det være rigtig fint hvis vi kan afslutte med bronzemedaljer i aften, men jeg synes ikke at det skal afgøre helhedsindtrykket af sæsonen”, fortæller Allan Heine.

Modstanderen er Team Tvis Holstebro, og her er udgangspunktet i returkampen svært efter 23-30 – dog ikke uoverkommeligt. Længe så det fornuftigt ud i Gråkjær Arena sidste onsdag, hvor Viborg var i teten, men da tiden begyndte at løbe ud, så løb hjemmeholdet fra de grønklædte Viborg-spillere. -1 blev i de sidste 15 minutter forvandlet til -7, så der skal præsteres på toppen, hvis der skal være en chance for et overraskende comeback.

”Vi har prøvet at kigge på hvilke parametre vi kan trykke på. Som jeg ser det, så handler det i høj grad om vores angrebsspil – at vi helst skal levere i alle 60 minutter, så Tvis ikke får de 8-10 kontrabolde. Kan vi holde dem væk fra det, så har vi en god chance for at vinde kampen. Spørgsmålet er så om det er nok”, beretter cheftræneren.

Efter slutfløjtet vil vi benytte den sidste hjemmekamp til at sige farvel og tak for nu til Kirsten Balle, Sille Thomsen, Barbara Palos Bognár og ikke mindst Louise Lyksborg.

Har du ikke sikret din billet til medaljeopgøret endnu, så kan du ved at møde op i en grøn trøje komme i hallen til halv pris. Vi håber at publikum vil blive på deres pladser efter slutfløjtet, så vi sammen kan sende de 4 fantastisk piger videre fra deres tid i klubben med manér!