Så kommer de igen…

I vores opfattelse findes der ikke et lignende rivalopgør som Viborg HK imod FCM i danske håndbold. Der er altid en speciel kulisse, og tændingsniveauet får normalvis en 5-10 % mere i forhold til en ”almindelig” kamp. Om blot 1 døgn skal vi igen igang med det traditionsbundne opgør.

Vi har igennem tiderne haft mange dramatiske kampe imod FC Midtjylland. Hvem husker for eksempel ikke DM-finalen herinde på eget gulv sidste år, hvor Louise Lyksborg foran en proppet Viborg Stadionhal kunne gøre det til 24-20 med ét minut igen, og derved reelt sikre det danske mesterskab?

Situationen omkring holdene i de to klubber har ændret sig markant siden den dag sidste år, så man kunne frygte at gløden i fansnes øjne ikke er den samme, i det der tidligere er betegnet som dansk håndbolds ærkerivalopgør nummer 1. DET MÅ IKKE SKE VENNER! 🙂

Der skal lyde en kraftig appél til alle vore fans som trofast møder op, ligegyldigt om det drejer sig om en kamp i Nykøbing Falster en onsdag aften, eller der som på lørdag er lokalbrag imod dem vi har det strammeste forhold til på banen. Uden jer ville stoltheden over at repræsentere den grønne trøje ikke være den samme.

Flere spillere er ankommet her til klubben for blandt andet at opleve det sus der er i disse kampe, så vi håber at I igennem alle 60 minutter vil stå bag holdet, og hjælpe dem på vej til et forhåbentlig godt resultat. Billedet ovenfor er et klokkeklart bevis på hvad I er i stand til. Den dag i maj 2014 var I den 8. spillere vi havde brug for, og det håber vi gentager sig på lørdag.

Lad os med alle midler skrive endnu et minde om en fantastisk kulisse, og ikke mindst hjælpe Viborg HK til at sende FC Midtjylland hjem til vestjyske Herning med en oplevelse også de vil huske længe.

Du kan på dette link sikre din billet, til hvad der gerne skal blive et kapitel vi vil mindes med glæde.