Så kom hun hjem!

AG fra BFH-VHKVi er nået til andet kapitel i præsentationen af de 9 nye spillere. Her bliver vi i fløjkategorien, hvor vi vil præsentere en kvinde de fleste Viborg HK fans elsker, og kender særdeles godt. Hun har været med til at vinde mange titler i den grønne trøje, og efter 6 år væk fra klubben har vi heldigvis fået hende tilbage.

Der er selvfølgelig tale om Ann Grete Nørgaard, i håndbold-Danmark også kendt som AG.

AG har altid haft sin gang i byen, og det må også siges at være en stor gevinst, da Viborg HK i marts måned kunne afsløre, at den karismatiske landsholdsspiller var tilbage i de vante omgivelser.

”Det nye for mig er ikke de rammer jeg nu skal være i, for jeg har trænet i det samme motionscenter, men derimod de mange nye ansigter jeg nu skal lære at kende. De eneste spillere jeg har været på hold med et Rikke Skov her i klubben, og så Kirsten Balle i Horsens HK. Jeg har haft nogle rigtig gode år i Holstebro, også bedre end jeg havde turde håbe på, men jeg havde kontraktudløb, og så meldte Viborg sig på banen. Jeg kan godt lide det projekt med at genopbygge den klub jeg spillede i, da vi var med i toppen af ikke kun dansk, men også europæisk håndbold. Nu skal vi tilbage til de dyder der bragte os der dengang”.

Udenfor banen vil der med garanti blive stillet høje krav til den blonde fløjspiller, men det forventningspres tager venstrefløjen med et gran salt.

”Der venter en stor udfordring at komme tilbage hvor vi var, men jeg tænker jeg er den type der er god til at mane til besindighed. Den anden dag, da vi havde slået SK Århus med 7, kom der en fan hen til mig. Jeg synes selv vi spillede en rigtig god kamp, men forventningerne hos ham var høje. Kommentaren var ”man kan godt se I er nye, hva?”, og så måtte jeg da også lige sige, at det her kommer til at tage tid. Det er ikke et weekendprojekt.  Der kommer gode kampe hvor vi spiller rigtig godt, men der kommer også udfald undervejs. Her kan publikum måske få lyst til at ryste på hovedet, men det håber jeg ikke de gør! Vi får brug for hver og én i hallen.”

Velkommen hjem AG.