Randers har mange profiler

I morgen aften skal Viborg for en gang skyld se bort fra ligaprogrammet, når kvartfinalen i Santander Cup afvikles. Her skal vi på besøg hos Randers HK klokken 19:30, hvor kronjyderne har fået en rigtig fin start på ligaen.

Med tre sejre over Ringkøbing, SønderjyskE og Nykøbing Falster, samt et uafgjort resultat imod Team Esbjerg, så har tirsdagens modstander lagt hårdt fra land. Spørger man Allan Heine om hvem der skal holdes et særlig vågent øje med, så er der rigelig at tage fat på.

”Randers har fået en rigtig god start, og er lige nu et helt andet sted end os. For os handler det om at skabe et hold, imens det for Randers handler det om at lægge lag på det eksisterende. Vi har mest haft fokus på os selv, da de har enormt mange profiler, men naturligvis har vi haft en dialog om Dalby, Schumacher og Westberg.”

I de senere år har Viborg HK haft en rigtig fin statistik på udebane i Randers, hvor det er blevet til 2 sejre, samt en enkelt pointdeling. Meget er dog sket henover sommeren, og favoritværdigheden kan vi hurtigt placere.

”Det vil da uden tvivl være en overraskelse hvis vi avancerer, når man ser på hvad de to hold har leveret i sæsonstarten. Det er en pokalkamp, så for os handler det om at gå videre, men derfor skal vi stadig være tro mod vores mål på den lange bane.”

Kvartfinalen afvikles over én kamp, så allerede tirsdag aften ved vi om der fortsat er viborgensisk deltagelse i Santander Cuppen.

Tager du ikke turen til Arena Randers (Fyensgade 1, 8900 Randers C), så vil kampen kunne følges på TV2 Sport, hvor der vil være studieoptakt fra klokken 19:00, eller via Viborg Stift Folkeblads liveblog, der som vanlig sender en rapporter med til at dække kampen tæt.