Pointdeling i sæsonens første hjemmekamp

I en kamp præget af nerver og upoleret håndbold, startede vores nye franske bomber MP med at kanonere kuglen ind til 1-0, og der gik ikke fire minutter før den første udvisning blev tildelt Kristina Kristiansen, der fik tacklet højt på netop MP. Nykøbing-protester fra bænken blev her straffet med et gult kort.

På banen var det tydeligt at NFH gerne ville have en kamp hvor der blev løbet om kap, og ikke en fysisk affære. Efter 9 minutter kunne hjemvendte Ann Grete Nørgaard bryde igennem i venstre side, hvilket resulterede i en scoring til 5-6, men en scoring fra Kristina Kristiansen, fik omgående Allan Heine til at smide time-out kortet, for at mané til koncentration og omtanke i angrebet.

Rikke Skov og de øvrige bagspillere kom i flere omgange buldrende fra i 2. bølge kontraen, og da hun først scorede til 9-9, og Barbi efterfølgende lobbede Kirsten Balle fri på stregen, fik Viborg HK for første gang i kampen en føring foran efter 17 minutter, 10-9.

Indtil pausen fik Viborg oparbejdet et fint forspring, og Ann Grete Nørgaard kunne konsolidere en 4-måls føring, da hun efter tid sikkert scorede på straffekast til 17-13.

Anden halvleg startede med 2 scoringer til udeholdet, men tættere på kom gæsterne ikke før det 40. spilleminut. Forsvaret stod rimelig fornuftigt, og det helt store våben var når Viborg HK ankom i angrebsfasen var, at bagskytterne for alvor kunne svæve op over NFH-paraderne.

En udvisning til Line Uno resulterede i 2 reduceringer til 26-25, og nu skulle Viborg HK bevise hvad de var lavet af. Efter en udligning af Karoline De Souza til 26-26, og NFH-føring på straffe, så var Viborg HK igen fuldtallige, men Ann Grete Nørgaard overtrådte desværre med 3 minutter og 40 sekunder igen, og endnu en NFH-scoring satte pres på de grønklædte. 2 hurtige scoringer bragte dog Viborg HK på 28-28, og en scoring til hver betydede at de to duellanter delte i porten.

Der vil i løbet af aftenen og imorgen komme reaktioner på dagens opgør.

Se spillerstatistik her

Se kampanalyse her