Peter Larsen Kaffe tilbage hos ligadamerne

Det er med stor glæde, Viborg HK kan offentliggøre, at Peter Larsen Kaffe igen er at finde på dameholdets spilledragter.

Viborg HK’s direktør Henrik Dahl er stolt over , at en af Viborgs mest kendte og velrenommerede virksomheder er tilbage på Viborg HK’s spilledragter. Peter Larsen Kaffe er en stor lokal og national virksomhed, og vi har haft et fantastisk samarbejde med virksomheden gennem mange år. Vi ser frem til sammen at fortsætte markedsføringen og brandingen af Viborg.

Peter Larsen Kaffe glæder sig

Hos Peter Larsen Kaffe ser administrerende direktør Claus Bertelsen frem til samarbejdet, som han forventer sig meget af.

“Vi søger jo hele tiden at øge kendskabsgraden for Peter Larsen Kaffe i hele landet, og det mener vi, Viborg HK kan hjælpe os med i kraft af den store TV-eksponering, der er på håndbolden, ikke mindst Viborg HK”.

“Vi er glade for at være tilbage på tøjet, hvor vi jo tidligere har været med stor succes. Da vi hos Peter Larsen Kaffe går efter maksimal national synlighed, var det et naturligt valg at vende tilbage på spilletøjet, da muligheden opstod. På den måde bliver vi nu også synlige, når holdet spiller på udebane,” fortæller Claus Bertelsen, direktør for Peter Larsen Kaffe.

Viborg, den 2. september 2015

For yderligere information:

Peter Larsen Kaffe, Claus Bertelsen, 23 93 23 24
New Beginning Viborg HK ApS, Henrik Dahl, 20 28 66 88