Vi blev banket gul og blå

Øv, øv, øv. Lad os bare være ærlige. Det var ikke en fornøjelse at være på besøg hos Nykøbing Falster.

Inden kampen var det blev spået, at vi ville opleve en kamp med et fagligt højt tempo, og masser af angreb. Vi fik som lovet. Hjemmeholdet kom med lyn og torden, hvilket vores piger så sandelig også gjorde. Første halvleg var derfor en tæt affære, hvor holdene byttede mål og fulgtes samtlige første 30 minutter.

Anden halvleg tegnede derfor også til at blive en neglebider. Desværre fik hjemmeholdet lukket fuldstændig ned for flowet i vores angreb, og vi fik utroligt svært ved at score. Nykøbing derimod buldrede derudad og fik gang i deres farlige kontra. Resultatet; Vi kommer bagud med seks-syv mål, hvilket var umuligt at indhente med det spil, som hjemmeholdet leverede. Dermed indkasserede vi sæsonens største nederlag på 33-23.

‘Vi er fint med i første halvleg, men får ikke løst Nykøbings offensive forsvar. Det betyder, at vi spiller efter deres præmisser, hvor vi kommer efter dem og de får alle kontra målene.I sådanne tilfælde er NFH svære at spille med. Nu skal vi hjem og forberede os på næste kamp, og forberede, at vi nok kommer til at møde flere offensive forsvar efter denne kamp. Vi skal mentalt på plads, så vi får to point med fra næste kamp’ siger Bo Rudgaard efter kampen.