Viborg HK vinder bronze efter vild kamp

Efter en fantastisk kamp med nerver, fight, rødt kort, og føringer der skifter fra hold til hold, vinder Viborg HK bronze.

Den tredje bronzekamp mod Team Esbjerg endte med at blive sæsonens mest spaendende kamp, og 60 minutter skulle hurtigt vise sig ikke at være nok til at finde en vinder.

Med 30-30 i den ordinære spilletid skulle pigerne ud i forlænget spilletid på to gange fem minutter.

Det var ellers hjemmeholdet fra Esbjerg der kom bedst fra start og i første halvleg tegnede det ikke til, at Viborg HK skulle komme nær en bronzemedalje. Men som holdet har for vane, kommer de stærkt igen og i anden halvleg æder de grønblusede sig lige så stille ind på Esbjergs føring. Føringen skiftede fra hold til hold i anden halvleg og spændingen var intakt til sidste sekund, da Esbjerg havde bolden med ti sekunder igen og stillingen 30-30. Hjemmeholdet forsøgte sig med et vip, som ikke blev til noget, og forlænget spilletid var en realitet.

De to gange fem minutter forløb som anden halvleg af den ordinære tid, og det var først med 10 sekunder igen, at sejren endeligt var hjemme, da Line Haugsted scorede på kontra til stillingen 34-36.

Herefter brød jublen ud, og spillere, ledere og fans kunne juble over endelig at have brudt forbandelsen med fjerdepladser.