Viborg HK går til semifinale med selvtillid

- Afgørende, er måske et stort ord, men det har en enorm betydning, at vi går ind mod så stærkt et hold som Vipers, med en sejr i bagagen mod et stærkt hold som Silkeborg. Vi skal op på mininmum samme niveau, hvis vi skal gøre os nogen forhåbning om et godt udgangspunkt. Så der venter os en stor opgave, sagde Allan Heine efter onsdagens kamp mod Silkeborg-Voel KFUM. 

Semifinalen mod Vipers Kristiansand står for døren, og med svære kampe på programmet de seneste uger, er der ikke hvilet på laurbærrerne frem mod dagens opgør mod et af norges stærkeste hold. Inden sæsonen startede var målet, at avancere fra gruppespillet i EHF Cup. Da det var en realitet blev målsætningen hævet til en plads i semifinalen. Det mål er nu nået, og så er der kun én vej. Det er at gå efter finalepladsen i den prestigefyldte europæiske turnering. Pigerne har alle givet udtryk for, at de glæder sig til dagens kamp, og hører man, hvad de snakker om i løbet af dagen i hallen, er der stort fokus på opgøret mod Vipers. Det er første semifinale for de fleste i vores trup, og med en sund portion ærefrygt over dagens kamp blandet med troen på egne evner virker pigerne mere end klar. 

- Det er virkelig dejligt at vi har kvalificeret os til semifinalen. Det er første gang jeg står i en semifinale i EHF Cuppen og jeg glæder mig. Det blå gulv ser fantastisk ud og det er en stor oplevelse at spille internationalt og jeg tror virkelig vi har en chance, siger van Olphen inden dagens opgør. Det blå gulv, som Sanne refererer til, er det, som normalt ses til Champions League kampe. I EHF Cuppen er VIBOCOLD Arena også klædt i blåt, da der er reklamer lakeret i gulvet, som ikke er tilladt under EHFs regler. 

Frem mod dagens opgør har truppen som altid afholdt taktikmøde, hvor kampens forløb tales igennem.  

- Vi har set video af Vipers og det er vigtigt, at vores defensiv står godt og er aggresive. Det skal danne basen og så hjælper det vores offensiv, hvor vi skal spille med fart og masser af power. Hvis det lykkes er jeg sikker på, at det bliver en god kamp. Vi skal bringe det positive fra kampen mod Silkeborg med i dag. Vi fightede hele kampen og var aggresive mod mål hele kampen. Det var en rigtig god kamp for holdet, og vi fightede alle for hinanden og det skal vi også i dag, slutter Sanne.

Hjemme i den norske liga kæmper VIpers lige nu om topplaceringen med Larvik, der lige nu ligger et point foran Vipers Kristiansand. 

Kampen mod Vipers Kristiansand spilles i VIBOCOLD Arena kl. 16.00.

Billetter kan købes HER