Vi rammer ikke dagen mod Odense HC

Det var ikke Viborg HK’s dag i dag, da pigerne spillede ude mod Odense HC og vi må desværre gå fra kamp med et nederlag på 25-20 efter 12-9 ved pause. Kampen igennem var hjemmeholdet et skridt eller to foran, og det gav desværre for store problemer til, at der kunne komme point med hjem.

- Jeg synes ikke rigtig vi kommer op i niveau i dag. Vi ligger hele tiden lidt efter Odense og i perioder i anden halvleg kollapser holdet lidt og de kommer foran. Jeg synes bare ikke vi rammer dagen, vi laver en del gode spil og står OK i forsvaret, men vi sætter ikke de vigtige bolde ind, når vi trænger til det, og er ikke skarpe nok, siger Carin efter kampen.

Angrebsspillet kom aldrig i samme flow, som mod FCM Håndbold i seneste slutspilskamp, og målchancerne var sværere at komme til. Da Odense samtidig straffede hver en mistet bold eller reddet afslutning var det kampen igennem hjemmeholdet der var i teten.

På bænken var der også stor ærgrelse over kampens forløb, men med et travlt slutspilsprogram og kamp igen om tre dage, er der ikke meget tid at ærgre sig.

- Vi har en dyr periode, primært i starten af anden halvleg, hvor vi har svært ved at få scoret og de straffer os meget hurtigt med kontra. Der mister vi kontakten og får for stort hul. Det comeback vi faktisk får lavet, kan ikke lukke hullet. Så må vi sige, at vi har svært ved at få vores skytter til gode afslutninger. De mål vi laver fra bagspillerne er fra halvdistance, altså ganske tæt på forsvaret. Deres store forsvarsspillere, som man ikke bare flytter rundt på, står godt i dag og der har vi i perioder svært ved at finde løsningerne, siger Susanne Wilbek og lægger vægt på, at det er de positive elementer i spillet, der skal med videre.

- Først og fremmest bærer evalueringen af sådan en kamp præg af, at vi skal spille kamp igen om tre dage. Det vil sige, at vi ikke har længe at arbejde med tingene. Vi skal finde de positive elementer i kampen. Vi synes vi tager en kæmpe fight i forsvaret, selvfølgelig også hjulpet af Rikke Poulsen. Specielt i anden halvleg kæmper vi en brav kamp defensivt.

Som konkurrencemenneske er det en tung fornemmelse at lide et nederlag, men med Silkeborg-Voel ventende lige om hjørnet er der ikke tid til at tænke for meget over de ting i kampen, der ikke lykkedes. Selv om det er svært, må pigerne nu finde de gode ting og glemme alt det negative.

- Efter sidste kamp (mod FCM, red.) havde vi måske en lidt mere positiv følelse fordi vi var tæt på og det var en god kamp. Det er også det, der er sjovt ved slutspillet. Vi har kamp igen onsdag og må tage det positive med og skrue lidt på detaljerne. Vi møder et andet hold i Silkeborg, så på en måde er det godt, at vi har mange tætte kampe. Vi må ærgre os lidt og så komme videre, slutter Carin, der sammen med resten af holdet kører til Silkeborg onsdag i kampen om to point.

Silkeborg-Voel, der ligesom Viborg kom ind i slutspillet uden point har i deres seneste kampen vundet over FCM og taget et point fra Odense. Derfor er puljen fortsat helt åben, og chancerne for avancement så absolut til stede.

Næste hjemmekamp er semifinalen i EHF Cup. Kampen spilles lørdag d. 7. April i VIBOCOLD Arena kl. 16.00.

Billetter kan købes HER