Jagten på to point mod TTH Holstebro

Endelig skal vi i aktion igen, når vi i aften kører til Holstebro efter to point. I vejen står TTH Holstebro, der ligesom os, kommer til kamp med et bittert nederlag i bagagen. Dermed forventer vi også, at aftenens kamp bliver fyldt med fight og et ønske om at viske tavlen ren efter sidste spillerunde. Det er en uge siden vi sidst har spillet kamp, og med det kampprogram vi har haft i 2018 føles det som en evighed. Derfor glæder AG sig også til igen at komme i kamp.

- Nu har vi haft en friweekend, og det føles som om det er længe siden, vi har spillet kamp. Vi glæder os rigtig meget til at komme igang og har snakket meget om, at det handler om os selv. Vi synes egentligt, at vi har flyttet mange ting, og det skal vi fortsat arbejde med. Vi skal komme til kamp med høj energi, så den kan blive afviklet på vores præmisser. På det seneste har vi været rigtig gode til at kom ud over stepperne, så vi skal løbe med dem i dag og sørge for at få stoppet deres kontrachancer, siger AG inden kampstart. 

Sidst vi mødte TTH Holstebro lykkedes det pigerne at holde gæsterne nede på 12 mål i hele kampen. Dermed fik vi en stor sejr på 22-12. En sejr, som vi gerne vil gentage i dag, da to point er utroligt vigtige frem mod slutspillet. 

- Vi vil gerne, at det bliver en kamp som sidst, men det kræver, at vi har stor disciplin i angrebet, så vi kommer til gode afslutninger, der stopper deres kontrafase. Vi vil gøre alt vi kan for at få to point i dag, siger Uno, der ligesom AG glæder sig til at komme i kamp igen. 

Kampen mod TTH HOlstebro spilles i Gråkær Arena, Holstebro i aften (onsdag) kl. 18.30. 

Kampen vises på TV2 Sport og liveblogges hos Viborg Stifts Folkeblad