Viborg HK får sejr i årets sidste hjemmekamp

Har du vovet dig til at sige Aarhus United til en Viborg HK spiller, leder eller administrativ medarbejder den seneste måned,har du højst sandsynligt fået et stramt blik retur.

Siden nederlaget i Santander Cup har der kun været revanche i tankerne.

Den fik vi i dag, hvor Aarhus United kom forbi VIBOCOLD Arena til sidste kamp inden VM- og julepausen.

Ni et halvt minut skulle der gå, før gæsterne kom på tavlen. Forsvaret stod solidt og når skuddene kom havde Poulsen læst dem. Ved det 17. minut scorede Aarhus United deres andet mål. Mod slutningen af halvlegen lod scoringerne vente på sig for vores piger, der gik til pause foran 9-5.

Anden halvleg var nervepirrende at se på, da gæsterne fik spist sig ind på føringen. Med fem minutter igen udlignede Aarhus United til 15-15, og spændingen var helt i top. Desværre var Aarhus United med et lille overtag grundet deres come-back.

Det blev kun værre, og som uret nærmede sig 60 minutter og vi ikke fik trukket ordentligt fra, sad publikum på kanten af stolen. Med et halvt minut igen fører vi 17-16 og Aarhus har bolden. Heldigvis bliver der dømt teknisk fejl på gæsterne, så vi stille og roligt kan spille bolden rundt, og sejren i hus.

Efter kampen var Uno og Sidsel lettede over resultatet, trods det, at de havde ønsket en lidt anden kamp:

- Aarhus er gode til at få os ud i de elementer, som vi ikke er gode til angrebsmæssigt. De får presset os til at blive lukkede og går højere op. Der er vi ikke gode nok til at spille hinanden gode og slippe bolde, siger Uno, der suppleres af Sidsel

- Jeg synes faktisk også, at vi brænder meget i dag. Gode chancer, som med scoringer havde fået kampen til at se anderledes ud. Gennem hele kampen er forsvaret godkendt. De har svært ved at lave mål og Poulsen står godt. Det er angrebsmæssigt, at det ikke går godt i dag.

Kampen ender 17-16.

Efter kampen blev Rikke Poulsen fortjent kåret til kampens profil. Hun fik overrakt en gave af dagens match partner, Bravida.