Storsejr til Viborg HK over TTH Holstebro

Inden dagens kamp, kaldte Allan holdet for ligaens mest stabile ustabile hold. Resultaterne har været svingene gennem sæsonen, men i dag var der ingen slinger i valsen. TTH Holstebro har fået en rigtig god start på sæsonen, og lå inden dagens kamp på fjerdeplasen i HTH Go Ligaen. Det skulle dog ikke holde vores piger fra at vise muskler, trods det, at vi inden kampen indtog syvendepladsen, og dermed på papiret skulle få en svær kamp.

Første halvleg startede da også lidt svingende, og der skulle gå hele seks minutter inden vi kom på måltavlen. Det klarede AG på et straffe, som unge Anne Hykkelbjerg kæmpede sig til. De næste ti minutter var kampen meget lige, og begge hold fulgtes flot ad.

Angrebsmæssigt skulle vi lige finde hullerne og skyde os varm på målet, men som minutterne gik, kom målene også til os. 'Trods det, at man til tider synes, at vi var lidt længe om at finde chancerne gik vi til pause 10-6. Et resultat, der vidnede om, at det forsvarsmæssigt gik rigtig godt, og at Rikke Poulsen lukkede af.

I anden halvleg så pigerne sig ikke tilbage. Lige så tæt, som kampen var i første halvleg, lige så ulige var den i anden halvleg. En af grundene til dette var Rikke Poulsen, der gjorde det helt forrygende i målet, og ikke tillod TTH Holstebro lette mål. Selv frie skud og straffe pillede hun, så gæsterne lige så stille mistede modet.

Ved kampens afslutning havde gæsterne blot scoret 12 mål. En stærk kontrast til de 22, som stod ud for Viborg HK på måltavlen.

Efter kampen var Rikke Poulsen forståeligt glad for holdets præstation.

"Vi er dygtige til at holde os tilkonceptet i dag, og vi følger den taktik vi har lagt før kampen. Forsvarsmæssigt kommer vi godt afsted og får lavet nogle gode aftaler. Det er fedt, at vi løbende kan rette til. Angrebsmøæssigt har vi stadig noget at arbejde med, og jeg synes vi kunne have scoret lidt flere mål. DEr er mange ting vi kunne gøre bvedre, men det er fedt, at vi formår at vinde så stort. VI lykkes med at holde Holstebro nede på 12 mål, fordi vi formår at rette til," siger Rikke efter kampen.

Poulsen blev i dag fortjent valgt til kampens profil af det veloplagte publikum. Hun blev overrakt en gave fra dagens match partner, Holstebro Rejsecenter. En hæder, som hun er rigtig stolt af.

"Personligt synes jeg det var en dejlig kamp. Jeg føler, at jeg lykkes med mange ting, og på en dag som i dag er det bare dejligt, at vi vinder så stort. Hele holdet gjorde det bare godt, og det var sku fedt."