Endnu en langfart venter os, når vi i dag kører til Nykøbing Falster efter to point. NFH var sidste år bødlen, der efter to tætte kampe tog finalepladsen om DM i Primo Tours Ligaen fra os.

Nu er en ny sæson i gang, og HTH Go Ligaen er tættere end nogensinde. Der er byttet ud på nogle af positionerne hos begge mandskaber, men grundstammen er den samme hos os og NFH. Derfor kan man også forvente en tæt kamp med masser af fight.

NFH har haft en travl start på sæsonen, og har fået debut i Champions League med en sejr. Sejre er ogsaa noget vi har samlet paa, og senest mod Ajax København, hvor saerligt de unge viste, at vi er et mandskab med masser af bredde og alsidige kvaliteter. Med en sejr i rygsækken fra seneste kamp tager vi til Falster fyldt med selvtillid og spillelyst.

Inden kampen siger Susanne Wilbek: 

”NFH er et hold, der er helt oppe i gear. De spiller Champions League og er kommet godt i gang med en sejr i første kamp. Det betyder selvfølgelig, at vi skal være klar. Vi ved de spiller hurtigt, og det skal vi være forberedt på. Samtidig havde vi nogle spændende kampe mod dem sidste sæson. Vi skal ned og spille i en fed kulisse, og vi skal bruge den energi det giver at spille i sådan en atmosfære til vores fordel. Vi har rigtig mange gode spillere og skal selvfølgelig have alle kompetencer i spil. Vi så for eksempel Jørgensen tage over for Haugsted på backen mod Ajax, hvor hun spillede helt forrygende. Det viser bredden i vores trup, og det skal vi udnytte i dag.”

Kampen vises på TV2 Sport fra klokken 18.30.

 

 

0
0
0
s2smodern