En fiberskade, træningskampe og 30 grader

Træningslejren i Ungarn er i fuld gang. Siden truppen i tirsdags ankom til Ungarn har der været masser af tid til at træne, hygge og skabe det sammenhold, der ligger grundstenen for den kommende sæson. Allerede onsdag spillede pigerne tre halvlege af 25 minutter mod ungarske Dunaferr. En kamp, der desværre endte i et nederlag på 33-35. "Vi sled en del i defensiven, hvor vi manglede konsekvens. Samtidig ramte vi ikke et stabilt niveau angrebsmæssigt, hvorfor Dunaferr kunne løbe med sejren. På trods af nederlaget fik vi stadig rigt udbytte af opgøret, hvor flere spillere trådte i karakter på det individuelle" sagde Allan efter kampen. Fredag skød pigerne træningsturneringen igang med en kamp mod Debrechen. En kamp, der endte uafgjort 20-20. Kampen var som træningskampe er flest. En blandet forestilling med gode momenter, såvel som udviklingsområder. (Artikel fortsætter efter billedet)

Truppen har i løbet af de første dage skullet vænne sig til varmen og atmosfæren i hallen inden træningsturneringen med deltagelse af flere hold fredag blev skudt igang. Netop varmen har krævet en del tilvænning for truppen, der har måttet sørge for at drikke en masse væske og have våde klude med til træning, for at afkøle kroppen. Heldigvis er der, trods varme, højt humør i truppen. "Vi ankom til blå himmel og fuld solskin, så allerede fra start var der højt humør blandt os. Det blev kun bedre da vi fik at vide, at vi var blevet opgraderet il hotel med wifi. En stor forbedring fra sidst vi var her, hvor vi boede på college. Så der var ikke et øje tørt! Nu har vi været her et par dage og har overstået gode og varme træningspas. Heldigvis har vi også tid til at solbade og hygge sammen, så det ikke alt sammen drejer sig om træning og kampe," fortæller Line Uno om turen til Ungarn. (Artikel fortsætter efter billedet)

Når man træner og spiller håndbold er der risiko for skader. Det er desværre også tilfældet i Ungarn, hvor Allan Heine torsdag deltog i løbetræningen på den lokale atletikbane. Her måtte han se sig slået af en fiberskade, der trods alt ikke er værre, end at han i i dag kan grine af det. "Jeg overlever skaden. Spørgsmålet er om jeg overlever drillerierne fra pigerne," slutter Allan med et smil. (artikel fortsætter efter billedet)

Allerede i morgen, lørdag, spiller pigerne igen kamp i Ungarn og vi har fået oplyst, at kampen streames HER Vi gør opmærksom på, at streaming ikke styres af Viborg HK. Derfor kan vi intet gøre, hvis der er fejl i streaming, eller det aflyses.