Det er top mod bund når Ajax København i morgen kommer til Viborg i jagten på sæsonens første point. De unge oprykkere har endnu point til gode i HTH Go Ligaen trods det, at de har været tæt på ad flere omgange. Historisk set og rent statistisk vil Ajax inden sæsonens udløb få skrabet minimum et point til sig, og missionen er at undgå, at de point går fra vores pulje. 

Ved første opgør i Ajax tog særligt Kris kampen i egne hænder og scorede 13 mål på 13 skud. Hun var kampens helt store fornøjelse og må meget gerne gentage successen med endnu en stor kamp.

Ved seneste kamp i VIBOCOLD Arena blev selvtilliden styrket med en sejr over Vistal Gdynia. Trods et truende come-back fra de polske gæster holdt pigerne ved og hev sejren i land. Det er disse gode takter vi skal tage med til kampen i morgen, hvor vi for alt i verden ikke må undervurdere Ajax. Der findes ingen lette kampe i HTH Go liga, og i morgen er det vigtigt, at vi er omstillingsparate i vores angrebsspil, da Ajax spiller med et foranderligt forsvarsspil. Samtidig er Ajax et hold med fut i fødderne, så vi skal være opmærksomme og klar i forsvaret, hvor også Ida-Marie Dahl skaber ravage. Netop Ida-Marie er ekstra spændende at følge i morgen, da hun til næste sæson kommer til Viborg HK.

Allan har modgiften klar til ligaens humlebi, vi skal nemlig tage en side fra deres bog og spille med samme tilgang som Ajax. 

"Vi skal nyde spillet og give alt hvad vi har. Vi spiller, fordi vi kan lide det og skal tage glæden ved spillet med på banen. Pyt med, hvad folk tænker og siger. Vi tror på, at vi kan flyve," siger Allan Heine. 

Kampen mod Ajax København spilles onsdag aften kl. 19.30. 

Billetter kan købes HER

0
0
0
s2smodern

Det er åbenbart svært at snørre sækken når muligheden opstår. Ellers også er det bare et ønske om at give publikum spænding for pengene, men fantuk er, at vi igen i dag var vidner til en utroligt tæt kamp i VIBOCOLD Arena. Heldigvis faldt kampen ud til vores side, og vi løber med en sejr på 27-24. 

Kampen igennem var vores piger i teten, og fornemmelsen var kampen igennem, at vi ville løbe med en komfortabel sejr. 

Men med et kvarter igen brænder vi flere oplagte chancer, og Gdynia kommer tilbage i kampen, så de kun er bagud med en enkelt, da der er fem minutter igen. 

Sanne van Olphen startede endnu en gang skarpt ud, og gav flere eksempler på sit fantastiske skud. Kristina Jørgensen fightede alt hun har lært, og blev fortjent kåret til kampens VIborg HK profil. Generelt set meldte de fleste spillere sig ind i kampen. 

"Det blev præcis en kamp som forventet. Tæt og intens. Vi var i teten stort set fra start til slut, men jeg ærger mig over, at vi brænder en del chancer da vi kan slå sømmet i kisten. Men der kæmper Gdynia forbilledligt og har en stærkt målmandspræstation og en rigtig stærk kamp af nummer 49, så der var vi lidt udfordret. Vi må se til næste kamp, hvordan vi løser hende," siger Allan efter kampen og er lettet over, at det kun blev lige ved og næsten for Gdynias come-back. 

"Jeg blev irriteret og frustreret og lidt hidsig også. Jeg synes langt hen ad vejen gør de rigtige ting, men det er som om der er noget der låser og det skal vi have løsnet op for, så vi spiller mere frit gennem hele kampen."

Sanne van Olphen er glad for at være tilbage på banen, og glæder sig over, at hun og holdet lykkes med de ting, som de inden kampen satte sig for. 

"Jeg synes vi spiller godt i dag. Vi havde en god taktisk plan, som vi holdt og det var dejligt, at det bragte muligheder med sig. Vi spillede som et hold, og det var dejligt at det også lykkedes for mig at score lidt. Det føles godt at være igang. Jeg mangler stadig rytme, men det skal nok komme. Pigerne har vænnet sig til ikke at have en venstrehåndet spiller på backen, så de skal også ligge vænne sig til at jeg er der, men vi begynder at få flere systemer til højresiden, og det er dejligt. Det åbner op for et bredere spil."

Vi snører skoene igen på onsdag, hvor Ajax København kommer til VIBOCOLD Arena. 

Kampstart kl. 19.30

Billetter kan købes HER

 

Målscorere for Viborg HK: 

Stine Bodholt - 6

Kristina Jørgensen - 5

Sanne van Olphen - 4

AG Nørgaard - 4

'Nips' Grøn - 3

Carin Strömberg - 3

Nikoline Lundgren - 1

Line Uno - 1

 

0
0
0
s2smodern

Der var ingen tvivl at spore i ansigterne på vores spillere og ledere efter nederlaget til København Håndbold. Skuffelsen står malet i øjnene på dem efter resultatet på 26-17.

17 mål fordelt over 60 minutter er for lidt mod et stærkt hold som København Håndbold, særligt med tanke på, at de 10 af målene blev scoret i første halvleg.

”Vi er langt fra på alle parametre angrebsmæssigt. Vi hopper desværre pladask i de fælder København laver hele kampen, og det gør, at vi må slide hele kampen for at lave målene. I bund og grund står vi fint i forsvaret, og det er da vi satser i de sidste ti minutter, at de får så mange mål. Vi går all-in på at lave et vildt comeback, men det lykkes desværre ikke,” siger Allan, der nu har tre dage til at få pigerne klar til næste kamp, som er i EHF Cuppen mod Vistal Gdynia.

”Jeg trøster mig med, at vi har gjort det før, men det er klart, at vi skal have kigget på, hvordan vi finder mulighederne mod et forsvar der er så stærkt som Københavns. De er egentligt ret defensive i deres stil og parerer vores skud. Det lykkes vi ikke med at løse i dag.”

Særligt problemerne med at skabe stabilitet i angrebsspillet er en af de ting, som Sidsel også har fokus på.

”Vi kæmper med vores angrebsspil hele kampen, men vi kommer alligevel til pausen med en fornemmelse af, at vi er fint med og lige skal rette lidt til for at komme igen. Men det gjorde vi ikke. Vi laver alt for lidt mål, og så vinder man ingen kampe,” siger en skuffet Sidsel, der særligt mærkede problemer i angrebsspillet i dagens kamp.

”Vi virker krampagtige i angrebsspillet. Vi har så mange dygtige spillere, men vi får ikke spillet sammen og så bliver det for individuelt vi prøver, og det bliver for sidelæns. I dag var det angrebet der haltede, men de seneste kampe har det fungeret fint, så det er frustrerende, at vi kan levere så dårligt i dag. Heldigvis er der en ny kamp på søndag, og det er pisse dejligt. Så kan vi få den her kamp ud af hovederne og komme videre,” siger Sidsel efter kampen.

Første halvleg så lovende ud, og de to hold fulgtes ad til sidste minut, hvor hjemmeholdet fik skabt en lille føring på 12-10. Særligt defensivt fik kampen en god start for begge hold, der formåede at holde hinanden i kort snor. Sanne van Olphen lykkedes med sine skud, og scorede tre af vores første 5 mål. Som skuddene kom, trak hjemmeholdets forsvar længere frem, og alternative åbninger skulle findes frem. Det lykkedes til dels og da pausen meldte sig, føltes kampen fortsat helt åben.

Anden halvleg skulle vise sig en anden historie. Defensiven stod fortsat fint, og hang godt sammen. Dette gav fine arbejdsbetingelser til Poulsen i målet. Problemerne kom for alvor i angrebsspillet, hvor skuddene gang på gang blev sendt i paraderne. Allan forsøgte sig med en time out, og et mere offensivt forsvar. Det satte gang i kontrafasen, hvor Uno udnyttede sin fart og hullerne i hjemmeholdets returløb, men det var ikke nok. Kampen ender med et nederlag på hele 26-17.

Der er 4 dage til næste kamp, og pigerne skal derfor hurtigt bearbejde dagens nederlag, så de har fuld fokus på EHF Cup kampen mod Vistal Gdynia i VIBOCOLD Arena. Kampen spilles søndag kl. 14.00.

Billetter kan købes HER

 

Målscorere for Viborg HK:

Nikoline Lundgreen - 3

Sanne van Olphen – 3

Line Haugsted – 3

Stine Bodholt – 2

AG Nørgaard – 2

Line Uno – 2

Carin Strömberg – 1

Natasha Nolevska – 1

0
0
0
s2smodern

Det er en af de spændende kampe der venter i aften, når vi på udebane møder ligaens førerhold fra København Håndbold. Ligesom vores piger har KBH vundet deres seneste kampe i både ligaen og EHF Cuppen. Det er dermed to mandskaber med selvtillid i bagagen der tørner sammen i aftenens kamp. Allan har de seneste dage arbejdet målrettet frem mod kampen, med særligt fokus på egne kompetencer. 

"København Håndbold er en stærk modstander, der i løbet af denne sæson har holdt et højt niveau. Vi kommer på en svær opgave i aften. Vi skal finde løsningerne på at åbne deres defensiv. Samtidig skal vores egen defensiv stå kompakt. Vi er klar, og kan drage stor nytte af de seneste kampe, hvor vi har spillet på et højt nieau og lykedes med de ting vi har sat os for. Når vi spiller op til vores bedste, kan vi slå alle hold. København Håndbold er ingen undtagelse, men det kræver, at vi kæmper samtlige 60 minutter og ikke har perioder, hvor vores spil går i stå," siger Allan.

Ved slutfløjt de seneste to kampe har måltavlen lyst 21-28 i vores favør. Vi krydser fingre for, at dagens kamp slutter med samme resultat.

Kampen mod København Håndbold spilles kl. 19.00 og kan følges på vores Instagram profil. 

Næste hjemmekamp er søndag d. 21. januar, hvor Vistal Gdynia kommer på besøg. Billetsalget er startet HER

0
0
0
s2smodern

Viborg HK udvider holdet, og har indgået samarbejde med Beierholm. Revisionsfirmaet er ny partner i klubben, og vil fremadrettet blive synliggjort på de sociale medier såvel som i Viborg HKs netværk.

- Vi er utroligt stolte af at bakke op om byens lokale håndboldkvinder. Som virksomhed gør vi meget for at støtte op om de lokale kræfter, da vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at holde os forankret i lokalsamfundet. Med samarbejdet håber vi at udbrede kendskabet til alt det, vi hjælper virksomhederne med, uanset hvor store eller små de er, og uanset hvilken fase de befinder sig i. Vi kan være med lige fra den spæde opstart til det store spring ud på de store markeder. Vi er til for alle, og vi behandler alle kunder individuelt, professionelt og med rådgivning, der er til at forstå, siger Flemming Laigaard, partner i Beierholm.

Beierholm er en landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomhed med 27 kontorer fordelt i hele landet. Virksomheden er inde i en kraftig vækstfase, der på få år har fordoblet antallet af medarbejdere til over 1000. Det sker ud fra et behov hos kunderne om mere specialiseret rådgivning, der ikke kun handler om årsregnskaber, men også strategi og forretningsudvikling – og ud fra et ønske hos Beierholm om altid at være til stede lokalt og helt tæt på kunderne.

- Det glæder os altid, når vi finder formlen på et stærkt samarbejde med nye parter. Beierholm er en lokalt forankret virksomhed, som arbejder ud fra mange af de samme værdier, som vi gør i Viborg HK, siger bestyrelsesformand i Viborg HK Jørgen Hansen og fortsætter:

- Vi stiler altid efter at levere et kvalitetsprodukt til vores samarbejdspartnere og ikke mindst fans og følgere. Det inkluderer selvfølgelig spillet på banen, men også den markedsføring, vi sender ud. Beierholm er en virksomhed, der engagerer sig i lokalsamfundet og har specialiseret sig i at rådgive virksomheder såvel som privatpersoner. Samtidig tænker de nyt og anderledes og kan hjælpe os med at se nye muligheder i samarbejde.

0
0
0
s2smodern

Tredje og sidste dag på vores norske eventyr har været en stille og rolig dag. Eftersom pigerne spillede kamp i går, lørdag, har de i dag haft mulighed for at hvile og sove længe. De spillere der har haft brug for at træne lidt tog med Susanne i fitness, hvor de fik løsnet musklerne op, så restitutionen efter gårsdagens kamp bliver holdt i gang. 

Ikke alle spillere tog i fitness kl. 09.00 i morges. Nogle valgte at slappe af på hotellet, gå en tur i de smukke omgivelser, eller løbe en lille tur. Omkring kl. 11.00 mødtes vi alle i hotellets lobby, da det var tid til at køre mod lufthanen. Trondheim lufthavn ligger ca. 45 min. fra hotellet. Køreturen bruger de fleste på at snakke med de der sidder omkring, læse eller lytte til musik.

(dagbog fortsætter efter billedet)

26971796 10160220794445019 1640381042 o

Efter check-in har vi en times tid at slå ihjel i lufthavnen. Tiden bliver brugt på at spille spil, lave lektier, og snakke over en kop kaffe. Da der står et flygel nær vores gate, er der også et par spillere, som giver et lille nummer. Videoen med Clara og Mathildes spil kan ses på vores Facebook-side. 

Ruten hjem går over Oslo, hvor vi igen har en lille times tid til at gå lidt rundt og se os omkring. 

(Dagbog fortsætter efter billedet)

26905816 10160220793620019 1226172955 o

Klokken ca. 16.50 ankommer vi til Billund, hvor bussen fra VIborg Turisttrafik venter. Herefter går turen direkte til VIBOCOLD Arena, hvor vi alle går hver til sit efter en hyggelig og begivenhedsrig weekend.

Tusind tak til Byåsen Håndbold for fantastisk værtsskab. Det har været en fornøjelse at opleve Trondheim. 

0
0
0
s2smodern

Man skal værne om sine gode naboer, men i dag var der kamp mellem vores piger og norske Byåsen, der havde budt til bal i EHF Cuppens gruppespil. Hvor Norge i landsholdsregi har for vane at vinde de store turneringer, var det i dag vores piger, der vandt overbevisende med 21-28.

Første halvleg var en urytmisk omgang for begge hold, der de første ti minutter skiftedes til at have bolden med sådan en fart, at det til tider var svært at følge med. Kris åbnede ballet med en scoring til 0-1. Netop Kris nød særligt de første 10-15 minutter godt af, at Byåsen’s forsvar stod helt fladt og brugte energi på at undgå indspil til stregen. Som halvlegen skred frem kom hjemmeholdets forsvar også længere frem, hvilket betød, at det blev sværere for vores skytter at komme til skud, og vi måtte slide for målene. I forsvaret havde vi fint fat, og Poulsen fik gode arbejdsbetingelser i målet. Efter de første 30 minutter kunne vi gå til pause foran 10-12.

”Vi havde lige brug for at komme ind i kampen og få føling for spillet, hvilket gjorde, at første halvleg blev som den gjorde. Vi skifter en del ud for at finde ud af, hvem der skal være hvor. I anden halvleg har vi fundet formlen og fået styr på, hvordan vi skal stå. Vi får også bedre styr på både forsvar og angreb, og vi har en tydeligere ide om, hvad vi skal lave,” siger Carin efter kampen og suppleres af Signe Hald.

”Vi var meget stille i første halvleg, hvilket nok også var et resultat af, at der var meget stille i hallen. Vi skulle selv skabe stemningen og det fik vi i anden halvleg.”

Anden halvleg startede med et meget bedre flow, og pigerne spillede med mere tålmodighed, hvilket gjorde, at skudchancerne var bedre og mere velovervejede. Otte minutter inde i anden halvleg havde Byåsen blot scoret to mål, hvilket var et resultat af det store arbejde, pigerne ydede i forsvaret.

I anden halvleg arbejdede vores forsvar godt sammen og Byåsen’s skytter kom sjældent til kvalificerede afslutninger. Når hjemmeholdet endelig kom til skud var Poulsen på pletten. Som anden halvleg skred frem forsøgte Byåsen sig med et mere offensivt forsvar. I disse situationer bevarede pigerne tålmodigheden i angrebet, og spillede sig til fri chancer ind over stregen på størstedelen af angrebene.

”Jeg synes vi i første halvleg laver for mange boldtab til ingenting. Vi spiller måske lidt hektisk og laver for simple fejl. Det giver Byåsen nogle mål, som de ikke skal have. I anden halvleg bliver vi mere kyniske og mindsker vores fejl, og det gør forskellen for os. Sejren betyder, at vi er tilbage i gruppen igen. Nu er der tre hold med to point, og vi er tilbage i spillet. ,” slutter en glad Allan ovenpå fødselsdagssejren mod Byåsen.

0
0
0
s2smodern

Kampdag med fødselar på bænken.

Lørdagen starter stille og roligt. Klokken 09.30 mødes vi i hotellets restaurant til en lækker brunchbuffet. I anledningen af Allans fødselsdag har Liss taget en gave med, og pigerne deler rundhåndet ud af lykønskninger og fødselsdagskram. Når nu Allan ikke kan være hjemme ved sin familie er det jo godt, at han har en Viborg HK familie til at fejre sin fødselsdag med.

Klokken 10.30 er der taktikmøde i et af hotellets konferencerum. Taktikmødet bruger Allan og Susanne på at forberede pigerne på Byåsens spillere og deres kvaliteter. Samtidig bliver pigerne gjort opmærksom på, hvilke elementer i deres eget spil, der skal særligt fokus på. Med videoklip og masser af research i rygsækken har Allan analyseret de fleste elementer i spillet.

(Dagbogen fortsætter under billedet)IMG 20180113 104309

Liss kommer først til taktikmødet da vi er midtvejs igennem, da hun er til teknisk møde med EHF’s delegerede, dommerne og repræsentanter fra Byåsen. Det er praksis ved alle kampe at afholde teknisk møde. Både i EHF Cuppen og i HTH Go Ligaen. Til teknisk møde snakkes om praktiske ting omkring kampen, blandt andet, hvilke farver trøjer målvogtere, spillere og leder har på, da der ikke må være sammenfald. Ved mødet bliver Liss også briefet om, alt det praktiske der kommer til at foregå før under og efter kampen. Blandt andet i forhold til indløb og præsentation af holdene, såvel som hvad der skal ske når kampen fløjtes af.

Efter taktik benytter mange spillere muligheden for at gå en kort tur for derefter at gå på værelset og hvile sig. AG, Kris, Allan og Henrik har sagt ja til at medvirke i Viborg Stifts Folkeblads live opdatering på Facebook (denne kan ses på Viborg Stifts hjemmeside, hvis ikke du havde mulighed for at se den live). Et par af pigerne sidder i et fællesareal og laver lektier. Det er op til pigerne selv, hvordan de bruger denne tid, og det er meget forskelligt, hvilke rutiner de hver især har.

(Dagbog fortsætter efter billedet)

received 10213846268582821

Kl. 13.30 er der frokost i hotellets restaurant, og her mødes vi alle og spiser sammen. Under frokosten informerer Allan pigerne om afgangstid mod arenaen, og at alle skal være tapet og klar før afgang. De spillere der har brug for behandling inden kamp mødes med vores fys, hvis dør altid er åben, så pigerne kan få hjælp hvis de har brug for det.

Da der går et par timer før vi spiller kamp, kan pigerne altid gå til Liss, hvis de er sultne og har brug for lidt mere mad. Liss sørger altid for at have rugbrød og pålæg til pigerne, hvis de har brug for det. I dag var der flere der benyttede sig af det. 

(Dagbog fortsætter efter billedet)

received 10160216800425019

Kl. 15.40 er der afgang mod hallen, og alle er udhvilet og klar til kamp. I arenaen går holdet i omklædningen for at få de sidste detaljer på plads inden opvarmningen går i gang.

Godt tre kvarter inden kampstart begynder opvarmningen på banen. Pigerne starter altid fælles, men laver derefter egne øvelser inden boldene kommer i spil. 

Referat fra kampen kan læses HER og kampen kan genses HER

Efter kampen bliver pigerne på banen og løber af og svarer på spørgsmål fra journalister. Der er rigtig god stemning i truppen, som alle er glade efter en god kamp. Da vi kommer ud i bussen synger pigerne fødselsdagssang for Allan, der var rigtig glad for de to point i gave. 

Vi vender tilbage til hotellet ved 19.00 tiden og piser sammen aftenmad kl. 19.30. Endnu en gang er det en rigtig lækker tre-retters menu, og alle bliver mere end mætte. Da vi er færdige med at spise går vi i hotellets TV-rum, hvor vi kan se Danmarks første kamp ved EM. En hyggelig afslutning på en rigtig god dag. 

IMG 20180113 204013 909

 

 

 

0
0
0
s2smodern

I dag er vi rejst til Trondheim i Norge, da vi i morgen skal møde Byåsen Håndbold i EHF Cuppens gruppespil. For at give et indblik i turen og hvad der sker i løbet af en håndboldweekend med Viborg HKs damer, vil vi hver dag skrive dagbog til hjemmesiden.

Fredag d. 12. januar:

Søvnen sad fortsat i øjnene på nogle af pigerne, da vi kl. 07.30 mødtes ved VIBOCOLD Arena for sammen at køre i bus mod Billund Lufthavn. Selv om vi først spiller kamp i morgen, lørdag, er rejsedagen nøje planlagt med afrejse, mødetider, flyafgange og træning. Til at holde styr på det hele har vi heldigvis Liss med, som gennem mange år har rejst Europa tyndt med Viborg HK. Armeret med en rejseplan lavet af Holstebro Rejsecenter var der ingen slinger i valsen. Eneste lille men på turen var, at der ved check in i Billund manglede en spiller. AG var ikke til at få øje på, men det var der heldigvis en god grund til. Hun var rejst i forvejen, og mødtes med os i Kastrup Lufthavn, da hun havde været i studiet i Go’ Morgen Danmark for at tale om herrernes EM slutrunde. Som planlagt slog hun sig til flokken i KBH.

(dagbog fortsætter efter billedet)

IMG 20180112 101159 1

Ventetiden i KBH Lufthavn var forholdsvis kort, og blev hovedsageligt brugt på hygge ved gaten og en lille snack/frokost. Tiden i luften brugte mange på at snakke eller se en film på iPad eller computer. Nogle benyttede muligheden for at sove lidt, men da vi kom ind over Trondheim var de fleste vågne. Udsigten var simpelthen ikke til at modstå, og mange hev telefonen frem for at få et billede af det smukke snedækkede landskab. Humøret var højt, da vi kl. 14.15 landede i Trondheim og efter kort tid kunne tage vores bagage med i den ventende bus.

(dagbog fortsætter efter billederne)

IMG 20180112 135302IMG 20180112 143223

Busturen fra lufthavnen til vores hotel var utroligt smuk, og der blev taget mange billeder undervejs. Ved ankomst til hotellet blev værelsesnøgler uddelt og bagagen stillet væk. Pigerne bor to og to på hvert værelse. Fordelingen af, hvem der bor med hvem er bestemt på forhånd af lederne. Efter frokost var der afsat halvanden time til at hvile sig inden pigerne havde en let træning i en af hallerne i den arena, som de skal spille kamp i i morgen.

Træningen i dag blev brugt på at få løsnet benene op. Derfor var der også meget lidt kamptræning, men til gengæld masser af skudtræning og mulighed for at øve finurligheder. Inden træningen var der et glædeligt hej til vores kommende spiller, Moa Högdal, der var forbi for at blive interviewet af Danni, der er journalist på Viborg Stifts Folkeblad. Moa spiller for Byåsen, og kommer i morgen til at stå over for sine kommende holdkammerater. En speciel, men sjov oplevelse for både Moa og vores piger.

(dagbog fortsætter efter billedet)

IMG 20180112 175452

(På billedet ses Moa Högdahl sammen med Henrik Dahl og Allan Heine)

Da træningen sluttede holdt bussen klar til at køre os tilbage til hotellet, hvor en lækker tre-retters menu ventede. Herefter var pigerne fri til at gøre hvad de ville. Mange benyttede lejligheden til at få behandling hos vores fysioterapeut, Jesper, mens en lille gruppe sammen så EM kampen mellem Norge og Frankrig.

En begivenhedsrig dag i flotte omgivelser. Nu glæder vi os bare til kamp i morgen. Kampen bliver liveblogget af Viborg Stifts Folkeblad. På vores Instagram vil der, ligesom i dag, blive opdateret med masser af billeder. I morgen vil vi igen skrive dagbog for dagen, så læs med igen i morgen, og følg med i, hvad pigerne laver på udebaneture.

0
0
0
s2smodern

Der gik et brøl gennem VIBOCOLD Arena, da Kristina Jørgensen to sekunder før tid hamrede bolden i målet bag Sandra Toft. Pigerne havde netop gjort, hvad mange troede umuligt efter vores seneste to kampe, nemlig at besejre de nyligt kårede pokalmestre fra Team Esbjerg. Men intet er umuligt for pigerne i grønt, og særligt defensiven viste sig i dag en uigennemtrængelig mur, der holdt gæsterne nede på 21 (!) mål. 

"Vi arbejder sammen i dag, og for mit spil er det vigtigt, at vi arbejder sammen i forsvaret. Der sker fejl, men når forsvaret arbejder på 100% så er mit arbejde lettere. Det er også forskellen i dagens kamp fra tidligere kampe, at vi arbejder som vanvittige for hinanden i dag og sår tvivl hos modstanderne om, hvem der skal tage afslutningerne," sagde Rikke Poulsen efter kampen. En kamp, hvor et oplagt publikum også valgte målvogteren til kampens profil ovenpå en præstation på et utroligt højt niveau. 

Trods en kampstart kl. 20.30 var hallen fyldt godt op og opbakningen fra de 1.500 tilskuere kunne mærkes på banen. Til stor glæde for pigerne.

"Det betyder alt, at vi får den opbakning i dag. Vi har en stærk hjemmebane, og med den kan vi ligge et ekstra tryk på modstanderne, dommerne og hele vejen rundt. Det betyder alt for os, at der er kommet så mange. Det er lange dage at gå, når vi først spiller kl. 20.30. Med de hårde kampe vi har på programmet betyder det bare alt, at folk bruger deres tid på at komme i dag. Så tusind tak til publikum," slutter en taknemmelig Rikke efter kampen. 

Efter to nederlag i de seneste to kampe var der lagt ekstra pres på pigerne for at spille en god kamp. Særligt EHF Cup kampen mod Kastamonu, hvor intet ville lykkedes, satte sine spor, men heldigvis ikke dybere end at den skulle revancheres. For pigerne selv, for holdet, og for de mange tilskuere og støttere, der gang på gang bakker pigerne op. Derfor er der også blevet trænet igennem i løbet af de seneste dage, og intensiteten har ikke været til at skjule i VIBOCOLD Arena. Som Allan har for vane, er der både en plan A, B og C, og ofte med et alternativt twist imellem. Det var også tilfældet i dag. 

"Vi har snakket rigtig meget om os selv og hvilken udgave af os selv vi gerne vil være. Vi vil gerne have meget mere aggresivitet, udstråling, gejst og vilje. Når vi kommer på banen skal vi kæmpe for hver en bold. VI kæmpede røven ud af bukserne i dag, bakker hinanden op og kaster os efter boldene. Vi spiller disciplineret i vores returløb og står godt i forsvaret. Poulsen har en rigtig god kamp, hvilket hjælper på det og smitter af i forsvaret, hvor vi arbejder aggresivt. Det er hvad der gør forskellen for os, og holder Esbjerg nede på 21 mål i dag," siger Stine efter kampen. 

Med et tætpakket kampprogram er en sejr i dag vigtig for selvtilliden og de kommende kampe. Allerede lørdag er pigerne igen på en hård opgave, når vi på udebane spiller EHF Cup mod Byåsen. 

Næste hjemmekamp er d. 21. januar mod Vistal Gdynia. Kampen spilles kl. 14.00 i VIBOCOLD Arena. 

 

Målscorerer for Viborg HK:

AG Nørgaard: 7

Kristina Jørgensen: 7

Stine Bodholt: 5

Line Uno: 4

Amalie Grøn: 2

Carin Strömberg: 2

Nikoline Lundgreen: 1

  

 

0
0
0
s2smodern