"High fives", lange kram og brede smil beskriver meget godt pigernes første dag tilbage. igår, tirsdag d. 18. juli, skød vi sæsonen igang, og gensynsglæden var stor ved såvel gamle som nye spillere. 

Spillerne mødte ind kl. 10, hvor Allan og resten af træner/leder stablen stod klar til at byde velkommen og starte dagen med et lille møde. Kl. 11 var der lige tid til at overvære EHF-cup lodtrækningen, inden det gik løs med BIP-test.  En test der har til formål at teste pigernes fysiske form. "Vi tester pigerne for at få et retvisende billede af hvor pigerne er lige nu, på den måde ved vi hvordan vi skal tilrettelægge træningen, så vi får pigerne derhen hvor vi gerne vil have dem" forklarede Allan Heine efter testen. 

Efter testen stod der en velfortjent frokost klar til pigerne. Her var der plads til grin og glade samtaler, og det var tydeligt at se, at pigerne var glade for at være igang igen. Den første dag efter ferien blev også brugt til at sige velkommen til 3 nye ansigter, nemlig Ida-Marie Dahl, Stine Andersen og Pauline Bøgelung der alle tørner ud som nye Viborg HKere i den kommende sæson. Et 4. nyt ansigt lader vente på sig lidt endnu. Moa Högdahl, der er på træningslejr med det norske landshold, slutter sig til truppen sidst på ugen. 

Selvom pigerne har haft en god lang ferie, så har der ikke kun været tid til afslapning. Spillerne har selv holdt formen ved lige med løb og styrketræning henover sommeren. "Det har været rigtig dejligt at have ferie, og at have tid til at gøre andre ting. Jeg synes, at ferien er en god periode, fordi man har mulighed for at få lagt et godt fysisk fundament, så man er klar til opstart og den kommende sæson. Så der er kommet nogle kilometer i løbeskoene og blevet flyttet nogle kilo i træningcenteret" siger AG om ferien. 

Sæsonen er nu officielt igang og vi glæder os til, og det glæder os at vi igen kan åbne dørene i VIBOCOLD Arena for jer. 

 

0
0
0
s2smodern

Det er ikke længe siden, vi glade kunne fortælle, at vi havde modtaget et wild card til EHF Cup. I dag blev der trukket lod til første runde, og det står klart, at vi skal op i mod HC Galytchanka Lviv fra Ukraine. 

HC Galytchanka Lviv har spillet europæisk gennem mange sæsoner, hvor de hovedsageligt har deltaget i EHF Cup og Challenge Cup. Holdet har flere gange spillet semifinale i Challenge Cup, men har haft sværere ved at bryde igennem i EHF Cuppen, hvor bedste resultat er 1/8 finalen tilbage i 2007/08. De seneste sæsoner er holdet blevet slået ud i kvalifikationsrunde 1. Det betyder dog ikke, at det Ukrainske mandskab ikke kan bidde fra sig, så Allan og pigerne skal være på mærkerne fra første fløjt.

"Jeg så nogle resultater fra dem fra den seneste sæson, der så det ud til at være et rigtig fint hold fra Ukraine, men jeg må også indrømme, at jeg ikke har studeret spillerne eller holdet. Det er det jeg skal til nu og så skal jeg have tjekket mit netværk, om der er nogen, der kan hjælpe mig med noget information omkring holdet" sagde Allan Heine efter lodtrækningen. 

I Viborg HK er de internationale traditioner mere omfattende, og målet er helt sikkert at avancere til videre runder i EHF Cuppen. I sidste sæson spillede pigerne sig i semifinalen i EHF Cuppen, og var en knivspids fra at spille sig i finalen. Desværre kom Lunde tvillingerne og deres holdkammerater fra Kristiansand i vejen, men faktum er, at vi igen fik at se, at Viborg HK kan klare sig blandt Europas bedste. 

I dag er pigerne mødt ind til opstart af den nye sæson. Dermed har vi også budt velkommen til fire nye spillere, som alle skal vænne sig til et kamptæt program med ligakampe og EHF Cup. Moa Högdahl er eneste nye ansigt, der sidste sæson deltog i EHF Cup, men hun og Byåsen måtte sande, at netop vores mandskab var for stor en mundfuld. I denne sæson skal Moa så kæmpe i den grønne trøje og sammen med Ida-Marie, Stine og Pauline vise, at Viborg HK atter spiller for at nå toppen i EHF Cup. 

Kampdage for EHF Cuppen kendes endnu ikke, men så snart vi kender dag og tid for første opgør, melder vi ud her på hjemmesiden. 

0
0
0
s2smodern

- Jeg blev simpelthen nødt til at tage imod denne mulighed. Det er en chance at tage, at flytte hjemmefra og forlade Ajax, men jeg tror, at det bliver en stor oplevelse, sagde Mathilde til Viborg Stifts Folkeblad inden hun tog den lange tur fra Ajax til Viborg for at se, hvorvidt håndboldtalentet rækkede. Det er nu tre år siden, og Mathilde har mere end bevist, at hun kan klare sig blandt Danmarks bedste. 

Mathilde kom til Viborg HK som amatør, og havde derfor ikke en komntrakt at læne sig op ad. Samtidig var det første gang Mathilde boede væk fra sin familie og venner, men det har ikke holdt hende tilbage.  

- Det har været en kæmpe rejse. Jeg tog herover og var ikke på kontrakt, men spillede som amatør. Jeg vidste ikke, hvad det ville blive til, men brugte mit sabbatår på det og fik spillet mig til en kontrakt, fortæller Mathilde, der indrømmer, at starten var lidt hård.

- Det var hårdt til at starte med, da jeg flyttede hjemmefra til en ny by, ny klub, nyt hold. Jeg har fundet ud af det og har lært rigtig meget af det både på og udenfor banen. Jeg har været glad for at være en del af det professionelle miljø, der er på og omkring holdet. Der er meget, jeg kan tage med videre i forhold til træningskultur og alt det udenom træningen, der hjælper til at højne niveauet. 

Vedvarenhed betaler sig, og efter en sæson som amatør spilelde Mathilde sig til en kontrakt i Viborg HK. Siden er det blevet til flere store oplevelser for den 23-årige stregspiller. 

- Jeg synes der har været mange gode oplevelser. Den første kamp i den grønne trøje glemmer man aldrig, og jeg synes der har været mange spændende kampe. Det første år spillede vi en meget spændende pokalfinale, som vi tabte i forlænget spilletid, den glemmer jeg ikke. Det samme med vores bronzekamp denne sæson. Derudover har der også været flere gode rejser, og jeg husker en kamp mod Metz og vores ture til Norge. Det er sådanne ting, jeg vil huske, da det giver meget at komme ud og få fælles oplevelser sammen med resten af holdet. Der føler man virkelig, at man er en del af et professionelt miljø, da der er helt styr på måltider, hvile, træning og møder. Sammenholdet styrkes, hvilket vi kan mærke udenfor banen også, og det er hyggeligt.

Livet udenfor banen har budt på mere end sociale arrangementer med holdkammeraterne, da Mathilde er i gang med sin bachelor i jura fra Aarhus Universitet. Netop jura studiet er kendt som et af de hårdeste at komme igennem, da pensum er stort og kravene til at huske ligeså. Da Mathilde er eliteatlet er hun under sin studietid tilknyttet en ordning der hedder Study4Player. Study4Player giver eliteatleter muligheden for at studere ved siden af deres sport, og det har været en stor hjælp for Mathilde. Vi har tidligere taget en snak med Mathilde om livet som studerende håndboldspiller; læs det HER. Som håndboldspiller er arbejdstiderne varierende, men tæller man timerne over en sæson, kommer en spiller hurtigt over, hvad der svarer til en fuldtidsstilling. Med sin positive tilgang har Mathilde fået det hele til at hænge sammen. 

- Jeg synes det er gået okay i løbet af sæsonen, da der ikke er mødepligt på store dele af mit studie. Det har mest af alt bare handlet om at tage mig sammen til at læse. Det er jo sådan som håndboldspiller, at man har meget fritid og ikke så meget frihed. Der er mange timer i løbet af en dag, hvor vi ikke er på arbejde med håndbold, men vi kan heller ikke gøre, hvad der passer os, da det skal hænge sammen med håndbolden. Der er nok tid til at læse. I eksamensperioder er der pres på, da jeg læser fra morgen til aften, men det hænger sammen for mig. Det kan da godt blive hårdt i perioder, men jeg er virkelig glad for at have noget ved siden af håndbold, så min hjerne bliver brugt til andet. Nu er det jo gået op og ned i forhold til resultater i sæsonen, og der er det rart at kunne komme i skole og snakke om noget andet. Mine studiekammerater spørger da til vores kampe, men går ikke mere op i det, end for at høre mig ad. Så snakker vi om alt muligt andet, og det er rart. Det betyder meget for mig at være andet end bare håndboldspiller, og det giver mine studier mig mulighed for. 

Fra næste sæson sker der masser af nyt for Mathilde, der de seneste tre år har boet i Viborg. Nu er teltpælene rykket op og flyttet til Aarhus, hvor boligen nu er tættere studierne. Det betyder også, at der bliver en mere transport når Mathilde starter den nye sæson op med sine nye holdkammerater i EH Aalborg. Et skifte, som Mathilde ser frem til, da det giver nye udfordringer og udviklingsmuligheder. 

- Det bliver spændende at skifte til EH Aalborg. Jeg er samtidig flyttet til Aarhus, så jeg er tættere på mine studier, og jeg glæder mig til at prøve noget nyt. Det er lidt sjovt, for jeg husker tydeligt, hvor nervøs jeg var, første gang jeg var oppe og snakke med Viborg HK, men da jeg var oppe og snakke med EH Aalborg var det ikke så slemt. Det skyldes nok, at jeg er blevet modnet en del i min tid her og blevet ældre. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang og være med i det nye projekt de har sat i gang i Aalborg. Så må vi se, hvor langt det rækker. Der er mange nye spillere og et godt trænerteam. De virker alle meget søde, så det er spændende. Det bliver noget helt andet end i Viborg HK, da vi her har spillet under pres i hver kamp, og der er en forventning om sejr. Presset er lidt mindre i Aalborg, og jeg tror det bliver fedt at prøve at spille som undersogs der kan overraske. 

Mathildes skifte til EH Aalborg betyder heldigvis, at vi får hende at se mindst to gange i den kommende sæson, da EH Aalborg har spillet sig fra 1. division til liga. 

- Det bliver mærkeligt at komme tilbage til Viborg som modstander. Jeg håber det bliver en god oplevelse og at vi kan udfodre Viborg. Jeg har jo lidt insider viden, da jeg kender mange af pigerne, så jeg glæder mig, slutter Mathilde med et smil.

Vi glæder os også til at se Mathilde igen, og ser frem til at følge hende som EH Aalborg spiller. Tusind tak for tre gode sæsoner, Mathilde!  

0
0
0
s2smodern

Det er på flotteste vis, at Josephine Nordstrøm og resten af det danske U20 landshold lige nu repræsenterer Danmark ved U20 VM. Med 10 point efter fem kampe har pigerne spillet sig sikkert videre, men ikke uden modstand. I puljefinalen mod Holland var det med mindst mulig margin, at de danske piger hev sejren i land. Faktum er dog, at cifrene 25-24 er nok til at tage to point, og dermed har de danske piger sikret sig førstepladsen i puljen med tre point ned til Holland, der tager andenpladsen i puljen. 

Foruden Holland har de danske U20 piger spillet sig til sikre sejre over Paraguay, Japan, Angola og Rumænien. 

Josephine Nordstrøm er eneste nuværende Viborg HK spiller, der er udtaget til U20 VM, men på holdet er også Nikoline Lundgreen, der efter den netop overståede sæson er skiftet til TTH Holstebro. Nikoline har sat sit aftryk på turneringen og er i tre af de fem kampe endt som dansk topscorer. 

I aften spiller pigerne 1/8 dels-finale mod Tyskland, der sluttede som nummer fire i Gruppe D. 

Til DHF udtaler U20 landstræner, Heine Eriksen: 

- Vi bliver parret med en klart stærkeste gruppe ved dette mesterskab. Tyskland ender som 4’er i den pulje, men har virkelig presset de andre hold. De tabte blandt kun med to til Frankrig. Tyskland er derfor en stærk modstander. Det er et vaskeægte fighterhold, der kæmper til det sidste. Vi mødte dem til U19-EM, hvor det blev en rigtig tæt affære, så det bliver en spændende udfordring.

1/8 dels-finalen kan følges på livestream HER.

Kampstart kl. 20.45. 

 

0
0
0
s2smodern

Det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) har tildelt Viborg HK wild card til EHF Cup for sæsonen 2018/19. Dermed er Viborg HK sikret 26. sæson i træk med europæiske håndbold, da klubben siden sæsonen 1993/94 har deltaget i enten EHF Cup eller Champions League.

Wild card til EHF Cup skaber stor glæde i Viborg HK efter en sæson, hvor klubben nåede EHF Cup semifinalen og vandt bronze i den hjemlige liga. Kvalifikationen til EHF Cup glippede i første omgang, da de grønblusede sluttede grundspillet i HTH GO ligaen som nummer 6.

- Vi er simpelthen så glade for at få wild card til EHF Cup. Det har været en del af Viborg HKs DNA igennem 26 år, og vi var rigtig ærgerlige over ikke at kvalificere os direkte til en af de europæiske turneringer. Vi har vist denne sæson, at vi hører til blandt Europas bedste hold, og var snublende tæt på en finaleplads i EHF Cuppen efter to tætte semifinaler mod Vipers Kristiansand, fortæller direktør i Viborg HK, Henrik Dahl som uddyber, at administrationen allerede er trukket i arbejdshandskerne for at skabe de bedste rammer for klubbens økonomi.

Han bakkes op af cheftræner i Viborg HK, Allan Heine, som ser store sportslige fordele i at deltage i EHF Cuppen.

- Vi har en ung trup, og det giver uvurderlig læring at spille mod internationale hold af den kaliber, som EHF Cuppen kan præsentere. Der er ingen tvivl om, at vores Europæiske kampe i denne sæson var en medvirkende faktor i, at vi endte med bronze om halsen. Spillerne blev bedre til at omstille sig og rette deres spil ind efter omstændighederne. Det er jeg sikker på blandt andet skyldes EHF Cup kampene mod varierende modstandere, hvis spillestil vi ikke var vant til. Jeg er rigtig glad for, at vi får endnu en sæson med europæiske kampe, da jeg synes, vi har truppen til at komme langt, fortæller Allan Heine.

Viborg HK indtræder i EHF Cuppens første kvalifikationsrunde. Lodtrækning til EHF cuppens kampe finder sted d. 17. juli kl. 11.00.

0
0
0
s2smodern

Sæsonen 2018/19 byder på mere end bare tophåndbold i VIBOCOLD Arena. Der bliver gensyn med størstedelen af sidste sæsons bronzevindere. Der bliver budt velkommen til Stine Andersen, Pauline Bøgelund, Ida-Marie Dahl og Moa Högdahl, og så bliver der løftet sløret for vores nye spillertrøjer. Efter to sæsoner i Pumas mørkegrønne trøjer, bliver der i denne sæson eksperimenteret med et nyt sæt fra Puma, og det glæder vi os til at præsentere. 

Vi løfter sløret for de nye trøjer og byder velkommen til nye såvel som tilbagevendende spillere torsdag d. 2. august, når pigerne præsenteres under Generation Handball Friendship Parade. Her vil Allan Heine i samarbejde med Malene fra Radio Viborg præsentere truppen, der skal bringe flere medaljer til Viborg. 

Spillerpræsentationen er en del af Generation Handballs Friendship Parade, og der vil derfor være masser af aktivitet før og efter præsentationen. Blandt andet vil Ulrik Wilbek åbne paraden på en meget unik måde. 

Samtlige vores spillere er til stede til præsentationen, og der vil være rig mulighed for at hilse på hver og en, hvis man ønsker. Kom og byd dem hjerteligt velkommen til vores nye spillere og hils på alle dem, der kommer tilbage efter den begivenhedsrige sæson vi var vidner til sidste år. Uno, AG, Poulsen og Kris vil alle være der sammen med resten af deres holdkammerater, så hvis du kunne tænke dig et billede eller en autograf med en af spillerne, så vil der være rig mulighed for dette. 

Pigerne vil foruden præsentationen på Paradepladsen ved Kasernen også føre an i Friendship Parade som går gennem Viborg midtby og Domkirken tilbage til Generation Handballs paradeplads. 

Spillerpræsentationen afholdes på Paradepladsen ved Kasernen torsdag d. 2. august kl. 16.30. 

Alle er velkomne og der er selvfølgelig fri entre til arrangementet. 

Under Generation Handball spiller pigerne også træningskampe mod Dunaferr, Storhamar og Dortmund. Programmet for træningskampene kan du se HER

0
0
0
s2smodern

Den 1. juli startede sæsonen 2018/19 officielt. Dog er de fleste spillere stadig på ferie, men en af dem, der ikke er på ferie pt. er Josephine Nordstrøm. Hun er nemlig med det danske U-20 landshold i Ungarn til U-20 VM. Josephine afsluttede sæsonen 2017/18 med en bronzemedalje og få uger efter, fik hun fortjent sat studenterhuen på hovedet. Dermed bliver det ikke til meget ferie til hende i denne omgang, men hun er dog ret så fortrøstningsfuld omkring dette:

- Det er sjovt at være til slutrunde og få lov til at møde de forskellige kulturer, der får lov til at blive repræsenteret til et VM, fortæller Jose fra Ungarn. 

Det danske landshold rejste søndag d. 1 juli til Ungarn, og allerede mandag spillede de åbningskamp imod det nordafrikanske mandskab, Angola. Sejren lød på 25-20 i dansk favør, dog uden Josephine på banen. Selvom hun ikke spillede så gjorde kampen alligevel indtryk på hende:

- At tage hul på turneringen mod Angola var noget af en udfordring, men det er sjovt at opleve noget andet end det spil vi er vant til i Danmark.

I onsdagens kamp mod Japan kom Josephine til gengæld i aktion, hvor hun bidrog med 4 redninger på 15 forsøg i en kamp, hvor danskerne vandt sikkert med 33-23. Næste kamp er allerede i dag kl. 16.00 imod det sydamerikanske hold fra Paraguay, der har tabt de to første opgør med henholdsvis 22 og 16 mål.

Når man er afsted med landsholdet, så er det noget andet end at spille ligakampe i Viborg. Man er fokuseret på en helt anden måde, det er håndbold 24 timer i døgnet. Det er meget intenst, da kampene nærmest ligger med få dages mellemrum.

- Vores hverdage er struktureret meget op omkring at blive klar til kamp. Vi går meget op i hvile, mad og taktik, så vi står stærkest muligt til kamp.

Når Josephine og resten af det danske landshold vender hjem fra U-20 VM i Ungarn, møder hun ind til opstartstræning i Viborg HK sammen med sine holdkammerater. Få uger efter drager hun med holdet på træningslejr i netop Ungarn og derfor bliver det nærmest Ungarn tur/retur for den unge målvogter.

Viborg HK’s ligadamer har første træningsdag onsdag d. 17. juli i VIBOCOLD Arena. Alle er velkomne til at komme og hilse på nye som gamle spillere.

0
0
0
s2smodern

Klubånd kan ses og føles på mange måder. I denne sæson fik vi et flot eksempel på klubånd, da Signe Hald kom tilbage til Viborg HK efter flere sæsoner væk fra klubben. Grunden til det glædelige gensyn var mindre glædelig, da Signes come-back skyldtes en skade hos Mathilde Storgaard, der dermed ikke kunne være gardering for Stine Bodholt. Heldigvis har Signe, siden hun sidst spillede i den grønne trøje, holdt sig på topniveau i 1. division og overgangen til ligahåndbold var derfor lige til. 

- Det har været fedt at være tilbage, og jeg har virkelig nydt det. Det har været lidt anderledes fra sidst jeg spillede i Viborg HK, da holdet og klubben dengang var under et helt andet set-up. Der er jo sket en forandring i spillere og økonomi, hvor der dengang var et større vingetag er det i dag lidt mindre og anderledes. Men det har været fantastisk at være tilbage, og jeg kan mærke, at jeg denne gang har været en større del af holdet, også udenfor banen. Det sociale har været rigtig stærkt. Sidst jeg spillede i Viborg HK var jeg ungdomsspiller der var rykket op som senior. Så jeg var jo ikke som sådan ligaspiller, men ungdomsspiller der var med for at lære af de spillere, jeg så meget op til. Denne gang har jeg været en del af det på en helt anden måde. Jeg er jo også blevet ældre, og sammenholdet på holdet har været helt vildt godt. Vi har haft det godt socialt og det har jeg nydt at være en del af. 

Signes entre i truppen kom efter sæsonstart, og hun var derfor ikke med under opstarten, hvor målsætninger og team building foregår, så truppen bliver endeligt rystet sammen. Det har heldigvis ikke holdt hende tilbage fra at blive en del af truppen.

- Jeg kom ind lidt inde i sæsonen, og pigerne havde spillet et par kampe inden jeg startede. Det mærkede jeg heldigvis ikke så meget til, da alle på holdet har været gode til at integrere mig, og jeg har fra første dag følt mig som en del af holdet. Det har været fedt og spændende at blive kastet ud i det og få lov at prøve kræfter med ligahåndbold igen. 

Signes sæson tilbage i den grønne trøje har været fyldt med kampe, rejser og op- og nedture, men alt sammen har tilføjet oplevelser til mindebanken, og Signe er da også helt bevidst om, hvilke oplevelser hun vil huske.

- Noget af det jeg helt sikkert kommer til at huske tilbage på, er, sammenholdet og den bronzemedalje vi fik med. Det var fedt at få spilletid i kampen og være med til at hive sejren i land. Generelt synes jeg, at jeg har fået mere spilletid end forventet. Til sidst blev der lidt mindre spilletid, men det havde jeg også forventet, da der naturligt kom kamp mellem Mathilde og jeg om spilletiden, når Stine ikke var på banen. Jeg var glad for at være med og har nydt hvert minut, fortæller Signe med et smil.  

Det er ikke kun på banen, Signe har mødt udfordringer, da hun foruden håndbold også har haft et fuldtidsstudie på Aalborg Universitet. Her er hun igang med sin Bachelor som Arkitekt, og har i løbet af sæsonen skullet jonglere et fuldt studieprogram med en trænings- og kampkalender, der ikke har givet meget tid i hverdagene. Derfor har det også været et hyppigt syn på EHF Cup ture og i bussen til diverse ligakampe, at Signe har computer og bøger med, så alle ledige stunder udnyttes. 

- Det har været hårdt at have studier ved siden af håndbolden, men på en eller anden måde er det lykkedes i denne sæson. Jeg indrømmer gerne, at det var stressende og hårdt til tider. Det har været svært at få til at hænge sammen. Vi træner jo ofte om formiddagen og samtidig har vi en del rejsedage, så det har været udfordrende og jeg kan godt mærke, at jeg nu skal have fuld fokus på mine studier. Det kunne sikkert godt lade sig gøre at få det til at hænge bedre sammen, men denne sæson var det svært og hårdt, men det lykkedes at hænge i. Nu har jeg et år tilbage af min bachelor, så nu skal den have fuld skrue.

Hvorvidt der fortsat er et håndboldliv i vente forude ved Signe endnu ikke, da det hele skal kunne kombineres med hendes studier. Lysten er der, men ikke for enhver pris.

- Jeg vil sindssygt gerne spille. Jeg elsker håndbold og vil også gerne spille nu, men der skal være noget der passer mig. Jeg er klar over, at ikke alle kan leve af det, men jeg ville ønske, der var noget der faldt ned til mig. Jeg har som sådan ikke tænkt over, hvorvidt jeg kunne spille 2. division eller lignende. Jeg drømmer jo stadig om at spille ligahåndbold, men det skal hænge sammen med mine studier. Det er lige lovlig meget at kaste et helt studie på hovedet for at spille håndbold. Det vil være et investeringsår, men jeg har også en alder, hvor jeg har haft mine investeringsår og så har jeg prøvet at kombinere det denne sæson og se, hvad det kunne blive til. Men det er svært. Vi må se, hvad der kommer til at ske, slutter Signe med et smil der siger, at hun i hvert fald nok skal få tiden til at gå med noget spændende. 

I Vibog HK glæder vi os til at følge Signe og siger tusind tak fordi hun vendte tilbage da vi havde allermest brug for hende. 

Held og lykke, Signe! 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Opstarten nærmer sig med hastige skridt, og vi går og glæder os til at byde pigerne velkommen tilbage til VIBOCOLD Arena, hvor sommerstilheden begyder at blive lidt for markant. Nu skal der kampe tilbage på programmet, spænding tilbage i sæderne, og fight tilbage på banen. 

Pigerne møder ind til første samling d. 17. juli, hvor de første dage går med møder, tests, træninger og team building. Fire nye spillere skal inkluderes i truppen og blive lige så stor en del af klubben, som resten af holdet. Det bliver rigtig godt at få Stine Andersen, Pauline Bøgelund, Ida-Marie Dahl og Moa Högdahl til Viborg! 

I forbindelse med opstarten vil der, ligesom forrige sæson, blive arrangeret træningskampe i forbindelse med Generation Handball. Kampene spilles i VIBOCOLD Arena og giver mulighed for at se Viborg HKs nye trup i aktion. Samtidig giver kampene Allan mulighed for at rpøve pigerne af, og finde de konstellationer og spillemønstre, han vil satse på den kommende sæson. 

 

Opstarten ser ud som følger (med forbehold for ændringer)  

Tirsdag d. 17. juli 

Opstart (første dag efter ferien)

Tirsdag d. 31. juli 

Træningskamp imod BVB Dortmund i VIBOCOLD Arena, kl. 17.30

Onsdag d. 1. august

Træningskamp imod Storhamar Håndball Elite i VIBOCOLD Arena kl. 20.30

Fredag d. 3. august

Træningskamp imod Dunaferr i VIBOCOLD Arena Kl. 19.15

Tirsdag d. 7. august 

Træningskamp imod EH Aalborg i Nørresundby Idrætscenter, kl. 18.30

Mandag d. 13. august

Træningskamp imod Team Esbjerg i Lalandia, kl. 17.00

Tirsdag d. 14. august - Tirsdag d. 21. august

Træningslejr i Ungarn

Fredag d. 24. august 

1/8-finale i Santander Cup imod TTH Holstebro i Idrætscenter Vest, kl. 18.30

Tirsdag d. 28. august 

Første turneringskamp i HTH Ligaen imod NFH i VIBOCOLD Arena, kl. 19.00

Fredag d. 31. august 

Anden turneringskamp i HTH Ligaen imod Aarhus United i Ceres Park, hal 1, kl. 18.30

 

Der er fri entre til alle træningskampel, så tag din håndboldglade ven, familie og nabo under armen og kom og støt byens hold. Der vil under Generation Handball være et hav af aktiviteter. Dem kan du læse mere om HER

 

 

0
0
0
s2smodern

Ikke nok med, at FC Midtjylland er på rov efter spillere i VFF, så har de også været på jagt i Viborg HK, hvor de har snuppet Marketing- og Eventansvarlig, Peter Josephsen.

Dermed vil det ikke kun være på banen, vi ser nye ansigter i den kommende sæson, da vi også i administrationen byder velkommen til et ”nyt” ansigt. Citationstegnene er i dette tilfælde nødvendige, da Peters stilling overtages af et velkendt ansigt i Viborg HK, Rikke Sørensen. Rikke har tidligere været tilknyttet kontoret som praktikant.

Rikke er netop færdiguddannet Serviceøkonom og var i sin praktiktid i Viborg HK en vigtig brik i opstarten af den netop overståede sæson. Her lagde hun et stort stykke arbejde i netop de opgaver, hun nu kommer til at sidde med.

- Jeg var rigtig glad for min praktikperiode i Viborg HK, og glæder mig til at vende tilbage. Det er et drømmejob for mig, da jeg kan kombinere min store interesse for håndbold med min uddannelse. Som praktikant mærkede jeg fra første dag den positive stemning der er i og omkring Viborg HK og jeg glæder mig til at arbejde videre med det, fortæller Rikke.

Som Marketing- og Eventansvarlig vil Rikke hovedsageligt beskæftige sig med kampafvikling i VIBOCOLD Arena og alt det praktiske der kommer med hjemmekampe, inkl. programlægning for kampafvikling, billetsalg, sæsonkort, og vores fantastiske korps af officials.

Rikke starter mandag d. 2. juli, og vil den første tid arbejde tæt sammen med Peter inden han rejser ned og bliver en del af ulveflokken i Midtjylland. 

- Det har været en fantastisk tid her i Viborg HK, jeg har været med til EHF Cup kampe i udlandet og sluttede sæsonen af med en bronzemedalje. Oplevelser, jeg er enormt stolt over at have været en del af. Det har været stort at være en del af det miljø og den kultur, som er bygget op omkring Viborg HK, og jeg kommer helt sikkert til at savne de folk, som jeg har arbjedet sammen med dagligt. På den anden side har jeg altid drømt om at arbejde med fodbold, og da muligheden bød sig måtte jeg slå til, fortæller Peter, der dog samtidig lover, at han fortsat hepper på Viborg HK og kommer i hallen så ofte det er muligt. 

Vi glæder os til at byde velkommen til Rikke og ønsker Peter al held og lykke hos FC Midtjylland. 

0
0
0
s2smodern