Næste sæsons trup

Med tilgangen af Amalie ”Nips” Grøn, så er der så småt ved at kunne bindes en knude på næste sæsons spillertrup. Det foreløbige holdkort ser ud som følgende:

Målvogtere: Rikke Poulsen & Signe Brun

Fløje: Ann Grete Nørgaard, Amalie ”Nips” Grøn & Simone Böhme

Bagspillere: Rikke Skov, Siri Seglem, Line Haugsted, Line Uno, Carin Strömberg, Sarah Paulsen & Marie Paule Gnabouyou

Stregspillere: Stine Bodholt & Mathilde Storgaard

”Vi har ikke en direkte afløser til Simone Böhme på højre fløj, men der kan jo sagtens støde en ekstra spiller til på amatørlignende vilkår senere. En anden mulighed er at rykke en af vores egne ungdomsspillere op, men det må tiden vise. I bagkæden kan flere spillere også flyttes rundt, så der ser det også fornuftigt ud i min optik. Vi arbejder endnu på en afklaring med Nikoline Lundgreen. Som udgangspunkt er de øvrige positioner ”lukket””, fortæller Allan Heine.

På højre fløj er der en mulighed for at gøre brug af en venstre fløj, da flere der kan dække ind for hinanden.

”Vi ser også Amalie Grøn som en potentiel substitut på højrekant, for hun er rigtig hurtig i kontrafasen, en dygtig duelspiller, og så har hun også klare defensive kvaliteter. Vi må se hvordan sæsonen udvikler sig”, slutter cheftræneren.

Alt i alt, så mener Allan at klubben har handlet tro imod de planer der blev lagt forud for sidste sæson. Viborg HK skal handle ansvarligt.

”Vi vil som tidligere fortalt gerne gå vejen med den rutinerede spiller der har et internationalt snit, og så skal vi have nogle unge talentfulde spillere med sult og iver efter at kunne presse på. At have for mange erfarne spillere på samme position, defensivt som offensivt, det er ikke et mix vi tænker i fremadrettet”.

Men hvad kan vi så forvente til næste år?

– ”Det er svært at måle os op imod de andre trupper, da der stadig kan ske markante forstærkninger eller svækkelser rundt omkring, men jeg synes vi står en lille smule stærkere til næste sæson. Lige umiddelbart tænker jeg vi skal ud og forsøge at toppe vores nuværende position i dette års grundspil, hvor vi endnu kan ende alt lige fra nummer 3 til nummer 7”.