Lokalopgør i 6. runde

Efter at vi i 5. spillerunde klart slog Håndbold Mejrup-Hvam ud med cifrene 12-42, så blev der i dag fundet en ny modstander i landspokalturneringen Santander Cup. Ligesom i sidste års 1/8-finale, så skal vi et smut til Bjerringbro Idrætspark.

Bjerringbro FH’s damehold har i denne sæson spillet rigtig fint i 1. division, men et forholdsvis magert pointudbytte i foråret placerer dem aktuelt som midterhold. Pokalturneringen er dog alles chance for at vise sig frem på bedst mulige måde, og det gjorde Bjerringbroerne også fint sidste år, hvor det blev til en 4-måls nederlag på 26-30 til de senere finaledeltagere fra Viborg HK.

“Det er en modstander hvor vi er klare favoritter, og vi havde da også en god oplevelse mod dem sidst. Ihvertfald rent resultatmæssigt. Bjerringbro spillede en rigtig god kamp mod os, og de gjorde det faktisk ret vanskeligt – specielt i anden halvleg. Det flotte niveau gav dem store forventninger til sæsonen i 1. division, men det har de ikke kunnet leve op til. Vi har en sund respekt for Bjerringbro, men samtidig forventer vi også et videre arrangement i turneringen”, fortæller Allan Heine.

Vi ser frem til endnu en spændende kamp, som i første omgang er planlagt til 12. maj.