Ligaens to topscorer mødes

I lørdags blev det til et nederlag imod Team Esbjerg, men allerede på onsdag skal Viborg HK jagte revanche, når holdet på udebane møder Danmarks andenstørste by’s håndboldflagskib på damefronten, SK Århus.

Med en god start har de neonklædte århusianere skrabet fire point sammen i de første 3 kampe, og det er et hold med tro på egne evner, som på onsdag klokken 19:00 venter på viborgenserne i ”Den Lille Kro Arena” (Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov).

”SK Århus har formået at integrere de nye spillere i deres koncept hurtigt, hvilket kan ses, så det bliver en svær opgave, men en opgave vi kan løse, hvis bare vi formår at kigge indad. De har overrasket i deres første opgør i København, og ellers levede de fint op til den favoritrolle de havde imod SønderjyskE”, udtaler cheftræner Allan Heine således.

Specielt én spiller for SK Århus har skilt sig ud i de første tre kampe. Anna Sophie Okkels har scoret 25 mål, og må siges at være et af de store trækplastre for onsdagens hjemmehold. Nummer to blandt de mest scorende er desuden vores egen Ann Grete Nørgaard. På målvogterpladsen har Århus-keeper Mathilde Juncker stået med en gennemsnitlig redningsprocent på 46, så viborgensernes skytter skal for alvor have det skarpe skyts med i sportstasken, hvis det skal blive til to point i midtugens opgør.