Komfortabel sejr over Vendsyssel

Her til aften var ligadamerne taget et smut til nordjyske Vrå, hvor Vendsyssel Håndbold skulle forsøge at byde Viborg HK op til dans i et velbesøgt Vendsyssel Idrætscenter.

Kampens helt store højdepunkt var, at franske Marie-Paule Gnabouyou og Line Uno for første gang kunne deltage i spillet på banen. Viborg HK formåede at straffe de fejl Vendsyssel fik lavet, og i såvel forsvar, samt angrebet, blev der truffet rigtig mange fornuftige dispositioner.

I aften fortsatte Rikke Poulsen den fine form hun lagde for dagen imod Ajax forrige fredag, og derfor blev der også hurtigt opbygget et solidt forspring. I modsatte ende fik AG og Rikke Skov nemlig vist den store betydning de rutinerede spillere har for holdet, og med hele 13 og 9 scoringer, tegnede de sig flot for over halvdelen af de 38 mål Viborg HK formåede at putte i kassen igennem kampen, kontra Vendsyssels 23. Værd at bemærke kunne AG efter slutfløjtet fortsat kalde sig “frøken 100%”, da hun blot skulle bruge 13 forsøg.

”Helt overordnet spillede vi i dag en rigtig fin første halvleg, imens vi i de afsluttende 30 minutter kommer til at kæmpe lidt mod os selv. Vendsyssel fik med relativ simple midler lidt for mange mål. Vi skabte stadig mange chancer, men defensivt var vi generelt for udisciplineret”, udtaler Allan Heine efter kampen.