Første gang væk fra trygge rammer

I sommers var der ikke mange der havde luret stregspiller Mathilde Storgaards skifte fra Ajax København til Viborg HK, men for Mathilde var det et meget logisk og spændende valg.

”Viborg HK er en kæmpe udfordring for mig. Jeg kan jo huske mange af de kampe klubben har spillet i Champions League, og da man sad derhjemme og så dem i fjernsynet, så var det jo en kæmpe drøm at være med til. Jeg har et år hvor jeg ikke rigtig vidste hvad jeg skal lave, og da jeg fik muligheden for at komme hertil, så var det bare om at prøve chancen i en storklub som Viborg”.

Vi bad også Mathilde om at beskrive hvilken spiller det viborgensiske publikum kan glæde sig til at se.

”Hvis jeg skal beskrive mig selv, så er jeg en spiller der har en stor glæde ved at spille håndbold. Spillemæssigt er jeg en fysisk stærk pige, og med hensyn til afslutninger, er jeg nok gladere for at ”lobbe” end de fleste”.

Udenfor banen virker det også til at Mathilde er en pige der trives godt i det jyske.

”Vi har haft en rigtig godt forsæson med en masse sociale arrangementer. For mig er det jo stort at skulle flytte hjemmefra for første gang, så det er dejligt, at vi på kryds og tværs har opbygget et rigtig fint netværk, og man har nogen man kan gå til på en dårlig dag”.