Flot comeback var ikke nok

Det blev desværre til et nederlag i dagens kamp, hvor udeholdet viste sig som en for stor udfordring på dagen.

Line Uno startede første halvleg med et flot kig-væk indspil til Kirsten Balle, og med MP’s hammer til 2-0 stemplede hjemmeholdet ind fra start. Gæsterne fulgte trop, og lukkede her for alvor ned i forsvaret. 11 minutter skulle der gå, før hjemmeholdet igen kunne juble over en scoring. Denne gang eksekveret af Rikke Skov til stillingen 3-6, da hun efter et krydsspil kunne passere en velspillende Sabine Englert. I mellemtiden havde FCM øget deres effektivitet i angrebene, og Allan Heine besluttede derfor at pille Simone Böhme og Line Uno ud til fordel for Louise Lyksborg og Siri Seglem efter 19 minutter. Det var dog Rikke Skov der overtog hovedrollen med de fleste afslutninger, og derfor satte FCM også en madsopdækning ind i slutningen af halvlegen.

Efter pausen spillede Viborg HK langt bedre med, om end der var langt imellem scoringerne for begge klubber.  Line Uno tog fint ansvar på det viborgensiske mandskab, og blandt andet tre mål i træk, samt et tilkæmpet straffekast der blev udnyttet til fulde af AG, fik Helle Thomsen til at forlange time-out ved stillingen 13-18 midtvejs i anden halvdel af kampen.

Helt tæt på kom Viborg HK ikke, for der hvilede en forbandelse over de viborgensiske straffekastskytter. Tre missede straffekast viste sig desværre for dyrt, i et nederlag der endte med cifrene 19-23. Positive tendenser var der dog at se i anden halvleg, der endte 12-9 til hjemmeholdet.

Se spillerstatistik her

Se kampanalyse her