“Et såret dyr er et farligt dyr”

På en typisk regnfuld Novemberdag skulle Viborg mandag et smut på sæsonens anden længste bustur i ligamæssig sammenhæng, da København Håndbold bød indenfor til 8. spillerunde i Dame Håndboldligaen.

For de Viborgensiske piger, som i dag var iklædt hvidt, var det en decimeret trup der mødte op. Flere spillere har i den forgange uge kæmpet med sygdom, og foruden det, da var Rikke Poulsen i Viborgmålet blevet hjemme, eftersom hun i den afsluttende træning desværre blev ramt i hovedet. Et stort ansvar var derfor pålagt den blot 18-årige Signe Bruun, som til daglig er med på ligaholdet for at lære.

Angrebsmæssigt bød kampens indledning på en stribe forkerte beslutninger fra Viborgensernes side, og forventeligt greb Allan time-out kortet efter 5 et halvt minut bagud 4-0.

MP blev herefter nedlagt i et gennembrud, og på det efterfølgende straffekast viste AG sikkerheden, da hun reducerede til 4-1 efter 7 minutter, hvilket fik stoppet den værste blødning.

Efter at have været bagud med 12-8 ved pausen, da fik Viborg for alvor smagen af momentum, da de på 2 et halvt minut med fire scoringer fik reduceret fra 15-9 til 15-13 på flot kontraspil. Desværre mente københavnerne at det herefter var deres tur til at spille ”fire på stribe”, og Allan Heine tyede derfor til det andet grønne kort i kampen.

Der findes et gammelt ordsprog der siger ”et såret dyr er et farligt dyr”, og det må vi bare sige ja til. I en kamp Viborg HK desværre aldrig fik grebet på, da ender det ud i et nederlag på 25-19, hvilket afslutter de 16 dage som ubesejret.

På lørdag skal Viborgs piger i aktion igen, når Allan Heines tidligere tropper fra Ringkøbing Håndbold gæster Viborg Stadionhal klokken 16:30. Vi håber at I møder op, så vi sammen kan bringer skuden på rette kurs igen.

Se spillerstatistik her
Se kampanalyse her