En svær opgave venter

På tirsdag står der efter 72 håndboldløse timer endnu engang Viborg HK på den store spilleplan, når Santander Cuppens første semifinalekamp afvikles. Der spilles bedst af én kamp, så det kræver en udesejr, hvis Viborg HK skal være den ene finaledeltager i JYSK Arena, Silkeborg den 27. december klokken 16:10.

Som vi tidligere har fortalt, så er det i Gråkjær Arena (Hostrupsvej, 7500 Holstebro) at slaget skal stå imellem Team Tvis Holstebro og Viborg HK klokken 20:30. Formbarometret taler netop nu for en hjemmesejr, da Team Tvis Holstebro er ubesejret i de seneste 6 opgør, men skal man spore lidt optimisme, så vandt Viborg HK i Holstebro for lidt over to måneder siden.

En ting er dog sikkert. Der skal uden tvivl præsteres på et andet niveau, end hvad vi har set den forgangne uge imod København og Ringkøbing Håndbold. Dette er cheftræneren også bekendt med.

”Vi skal forsøge at få kampen over på vores præmisser, så det ikke bliver i et alt for højt tempo, men en mere fysisk kamp. De gode pauser bliver vigtige, hvis vi skal have en mulighed i morgen, så det bliver ikke vores plan at spille ”indianerhåndbold”. Dog har sammenspillet og tempoet ikke været solidt og hurtigt nok i de sidste to kampe, og der skal vi have gravet i rygsækken, så de dyder vi tidligere har vist igen kommer frem”.

Hos tirsdagens hjemmehold har Allan set et velfungerende kollektiv, så selvom Nathalie Hagman har imponeret i særdeleshed, da har andre navne også været bragt i spil til taktikmøderne.

”Nathalie er én blandt flere der har gjort det rigtig fint de senere kampe, men jeg synes at den solide holdpræstation overskygger. Går man ikke frem, så laver deres bagskytter mål, kommer du for langt frem, så spiller de Linn Blohm på stregen, og står man for centralt, ja så har de gode fløje.”

Vil du med til Holstebro, så har du HER muligheden for at købe din billet til opgøret.