En nordmand med ben i næsen

Norske Siri Seglem har i de seneste 2 år trådt sine sko i HC Odense, hvor hun i sidste sæson var kraftigt medvirkende til, at fynboerne helt indtil sidste spillerunde var med i kampen om den sidste slutspilsplads. I tiden på Fyn har Siri lært en del, men nu var det tid til at prøve noget nyt.

”Jeg havde en rigtig god tid i HC Odense, hvor jeg nød at komme til træningen hver dag. Jeg lærte en masse af, og om, mine holdkammerater, og så blev jeg samtidig klogere på mig selv som menneske. Jeg følte tiden var inde til at prøve noget nyt, og da Viborg kom på banen som en mulighed, så var jeg klar”.

Siri har rundet de 30 år, og er i denne sæsons trup en af de mere rutinerede spillere. Med skiftet til Viborg HK var der et ønske om at kunne dele ud af de erfaringer, som hun indtil videre har gjort sig, men også et mål om at lære nye sider af sig selv at kende.

”Min dåbsattest lyver jo ikke, men selvom at jeg har rundet de 30, så føler jeg det ikke i hverdagen. Jeg elsker at komme til træning, og føler stadig jeg har en masse at lære. Omvendt, så jeg har jeg måske gjort nogle erfaringer de unge kan lære af, og det vil jeg jo hellere end gerne give videre”.

Publikum i Viborg Stadionhal kan godt begynder at varme håndfladerne op, for i Siri er der kommet en ”bomber”, der også kan flække bolden i netmasken fra distancen.

”Jeg er en spiller der giver mig selv 100 %, ligegyldig om vi spiller imod et top- eller bundhold. Jeg vil ud og bevise jeg elsker at spille håndbold, og forhåbentlig vi publikum kunne se en spiller der tror på det projekt vi er i gang med, og som brænder efter at komme i kamp. Jeg kommer helt sikkert til at råbe og skrige, men det må I lære at leve med, for sådan er jeg som spiller”.