En lille og hurtig playmaker

På playmakerposten er der i sommerpausen også blevet skiftet ud. Tilbage fra sidste år er Sarah Paulsen, der fint kom ind, og beviste hun sagtens kunne bide skeer med seniorspillerne.

En nytilkommet der i denne sæson skal dele spilletid med Sarah Paulsen, er Line Uno Jensen.

På trods af Lines 21 somre på bagen, så beviste hun i sidste sæson sit værd i oprykkerklubben SK Århus, hvor hun fik en fremtrædende rolle. Line sluttede blandt andet som topscorer for klubben, og går man meget op i statistik, så var Line den spiller der scorede tredjehøjest i divisionsforeningens ”MEP”-scoresystem. Den karakter bliver beregnet ud fra alle de aktioner en spiller er med i, i kampene. Gør spilleren noget godt, så belønnes de med et plus, imens en udvisning eller andet negativt præmieres med et minus.

Vi har selvfølgelig også snakket med ”Uno” omkring tiden fra hun skrev under, til dagen idag.

”Jeg er rigtig glad for at være kommet til Viborg HK. Det har altid været en rigtig stor klub for mig, så det var et step op. Jeg skrev jo under da sidste sæson var i gang, så selvom at det måske ikke var det Viborg HK jeg havde forventet at komme til, så synes jeg faktisk Allan Heine og klubben har hentet nogle rigtig gode spillere ind. Det var en forvirrende tid med en masse historier i medierne, men nu når vi står her op til sæsonstart, så glæder jeg mig helt vanvittigt til at komme i gang!”

Vi bad også Line om at sætte et par ord på sig selv som spiller.

”Jeg er en lille og hurtig spiller, med en masse vilje og energi, hvilket jeg håber der kan være med til at påvirke mine holdkammerater positivt. Som person er jeg ikke indelukket, men en vinder, så jeg håber, at min personlighed også kan ses i den måde jeg spiller på. Jeg hader at tabe”.

Sidst, men ikke mindst, undrer det måske mange, at Line spiller med nummer 93.

”Jeg har spillet med nummer 93 siden jeg var U16-spiller. Tidligere var min yndlingstrøje nummer 11, men så kunne jeg ikke få det nummer, og så blev det 93, da jeg kunne få det for mig selv. Jeg er jo født i årgang 1993”.