En kamp vi skal vinde

Viborg HK’s kvinder skal på lørdag klokken 15:00 møde oprykkerne SønderjyskE i Aabenraa Svømme- og Idrætscenter, Hal 1 (Hjelmallé 2-4, 6200 Aabenraa).  Det er en flok sønderjyder der på det seneste har spillet bedre og bedre, så på trods af at det har været et magert pointudbytte for holdet, så viste Olivera Kecmans tropper inden landskamppausen gode takter imod København Håndbold. Allan Heine ser frem til en opgave imod et hold der er tro mod konceptet.

”På lørdag møder vi et hold med udviklingen af egen talentmasse i højsæde. De har været tro imod de planer der ligger for klubben, og det respekterer jeg meget. SønderjyskE har ikke den store økonomi at gøre godt med, men de respekterer selv det niveau de har, og sætter tæring efter næring. Det er altså et hold der udfordrede HC Odense rigtig fint først på sæsonen, og imod København Håndbold var de jo også helt med indtil slutminutterne.”

For SønderjyskE har særligt Susanne Madsen været en trussel for de respektive forsvar i de første 5 spillerunder. Med 34 mål indtager hun andenpladsen på topscorerlisten, og spørger man Allan Heine, så ligger en af nøglerne til succes på lørdag i at få lukket ned for hende.

”Deres spil er primært bygget op omkring de to tidligere Esbjerg-spillere Susanne Madsen og Emily Baunsgaard, men de er mere end det. En rigtig fint fløj har de også i Stine Knudsen, og inde i målet har Mie Sørensen gjort det fornuftigt”.

På trods af at kampen spilles på udebane, så ved cheftræneren hvor favoritrollen i de danske medier bliver placeret. Det er også en rolle han gerne påtager sig her, selvom der skal ydes en 100 % fokuseret indsats.

”Det er helt sikkert en kamp vi skal vinde. Jeg respekterer SønderjyskE, men vi er klare favoritter, og det skal vi ud og gøre os fortjente til på lørdag”, slutter Allan Heine.