En kamp som undertippet

Lørdag eftermiddag har TV2 valgt at transmittere Team Esbjerg – Viborg HK live på kanalens hovedkanal klokken 17:10, og det kan man vel ikke fortænke dem. Der er lagt op til en spændende kamp på mange fronter, imellem to klubber der sidste år spillede 2 drabelige semifinaleopgør i Boxer Dameligaens slutspil.

Team Esbjerg må dog siges at være den klub med den største kontinuitet, hvis man sammenligner de hold der sluttede i sidste sæsons øverste halvdel af tabellen. Uden at forklejne de vestjyske spillere der har søgt nye græsgange, så må den eneste reelle svækkelse i den esbjergensiske trup, siges at være tabet af den tidligere Viborg-spilfordeler Johanna Alm.

Med nye navne som Jenny Alm, Filippa Idéhn og Betina Riegelhuth, så er det absolut en opgave af de sværere Allan Heine forbereder sin trup på.

”Der venter en rigtig spændende kamp, imod det der muligvis er Danmarks bedste hold pt. Vi er stadig relativ tidligt på sæsonen, så for os bliver det igen dejligt, at vi får muligheden for at bygge på vores spil. Presset ligger på Esbjerg, så vi skal ud og få det bedst mulige ud af de 60 minutter. Det bliver spændende at se hvor de står, efter at de i weekenden røg ud af Champions League-kvalifikationsspillet”.

Kampen spilles i Blue Water Dokken (Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg) nu på lørdag klokken 17:10, og vi får brug for alt den opbakning der kan støves sammen, for at det skal blive til en overraskelse og 2 point imod vestjyderne.

Kan du ikke få plads i kalenderen til at opleve matchen live i hallen, så kan du følge med på TV2 fra klokken 16:50, eller åbne Viborg Stift Folkeblads liveblog på dette link.