Det flaskede sig for os!

For hjemmeholdet venter der et slutspil om en uge, imens udeholdet efter i aften slutter sæsonen midt i ligaen uden chance og risiko for slut- eller nedrykningsspil.

Planen var soleklar fra start: Simone Böhme og Co. skulle jagte tredjepladsen i grundspillet til det sidste, og det ville kræve minimum 1 point mere end Team Tvis Holstebros udbytte imod Nykøbing Falster Håndbold. Et udfald der ikke bare skulle være en hypotese.

Fra start var det udeholdet der satte sig på begivenhederne, og indledningen var præget af nervøse træk i Viborg-lejren. MP fik dog med god fysik slidt sig igennem til først scoring for hjemmeholdet efter 3 minutter, og så tippede opgøret ellers vores vej.

Viborg satte sig på kampen, og efter et kvarter forlangte udeholdet timeout bagud med 6-3. To gode målvogtere tog godt fra i en velbesøgt Viborg Stadionhal, hvor også udeholdets fans bidrog flot til en kulisse der var sidste spillerunde værdig. Nerven var større end kvaliteten af spillet.

MP og AG tegnede sig for 7 af de første 9 scoringer, men en mandsopdækning af Line Uno på playmakerposten sendte udeholdet på -2, 11-9, ved pausen. En stilling de kunne være bedst tilfreds med.

Efter pausen kom Viborg HK brølende ud fra omklædningsrummet, og med halvlegens første 4 scoringer skabte hjemmeholdet igen et dejligt pusterum på 6 mål. Ditte Vind kom dog ind i fynboernes mål, og pludselig begyndte udeholdet igen at lugte blod efter en lang periode med grøn dominans.

På trods af et ihærdigt comeback formåede de orange fra Odense ikke at komme helt op, og dermed kunne Viborg HK ovenpå en 25-22-sejr både sætte 2 point og en tredjeplads ind på kontoen.

Se spillerstatistik her

Se kampanalyse her